|

Sahibinden 285 bin TL'ye satılık saç!

Peruklar gerçek saçlardan yapılmaya başlanınca satılık saç ilanlarında da ciddi artış yaşanmaya başlandı. Bazı sitelerde 100 liradan 285 bin liraya kadar inanılması güç rakamlar ile boyasız gerçek saç satılıyor. En çok ilgiyi ise kestane renkli saçlar görüyor.

Yeni Şafak
11:20 - 24/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:40 - 24/02/2018 Cumartesi
IHA
Gerçek saç ile yapılan peruklara olan ilgi satılık saç fiyatlarını da inanılması güç seviyelere çıkardı.
Gerçek saç ile yapılan peruklara olan ilgi satılık saç fiyatlarını da inanılması güç seviyelere çıkardı.

Geçmişte yapay saçlardan üretilen peruklar, yerini gerçek saçtan yapılanlara bırakınca internette satışa çıkarılan boyasız saçlar büyük ilgi görmeye başladı. Hal böyle olunca saçının uzamasına sabrı olmayan ya da saç sıkıntısı çekenler için alternatif oluşturan peruklara ödenecek rakam da binlerce lirayı buluyor.


285 BİN TL'YE SATILIK SAÇ!

Bazı sitelerde 100 liradan 285 bin liraya kadar boyasız gerçek saç satılıyor. En çok ilgiyi ise kestane renkli saçlar görüyor. Bazı satıcılar ise ilanlara ‘acil’ notunu koymayı ihmal etmiyor.
İzmir’den bir kişi, bir metre boyasız kadın saçını 285 bin liradan satılığa çıkarırken, Kahramanmaraş’tan bir satıcı, ‘Yüzde yüz Türk saçı’ notuyla satışa çıkardığı saç için 1000 dolar talep ediyor. Manisa’dan ilana konulan 90 santimetre boyundaki kestane rengi kadın saçı için ise 22 bin lira talep ediliyor
. İlan için, ‘Gerçek kelle saçıdır’ notu düşülmesi dikkat çekiyor.

ERKEK SAÇLARI DAHA UCUZ

Erkek saçları ise daha ucuza alıcı bulurken, uzmanlar saçın yıpranmamış olması, orijinal renginde olması, uzun olması, tercihe göre kıvırcık olmasının fiyatı artırdığını dile getirdi.


#Saç satışı
#Sahibinden satılık saç
#Saç
6 yıl önce