EDISYON:

Çin’e ihracat treni Kazakistan'da

11:1215/12/2020, Salı
G: 15/12/2020, Salı
Yeni Şafak
Tren, Kazakistan’ın Taraz şehrinde yoluna devam ediyor.
Tren, Kazakistan’ın Taraz şehrinde yoluna devam ediyor.

Türkiye’den Çin’e yük taşıyan ilk ihracat treni, Kazakistan’ın Taraz şehrine ulaştı. TCDD, treninin sorunsuz bir şekilde ilerlemeye devam ettiğini duyurdu. İlk ihracat trenin yolculuğu, “Törenle uğurlandıktan sonra Halkalı garına döndü” denilerek hedef alınmıştı.

Londra’dan Pekin’e kesintisiz demiryolunun stratejik kavşağındaki Türkiye’den, Çin’e ilk ihracat treni 4 Aralık’ta İstanbul’dan uğurlanmıştı.


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), treninin Kazakistan’ın Taraz şehrine ulaştığını ve sorunsuz bir şekilde ilerlemeye devam ettiğini duyurdu. TCDD’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, trenin Kazakistan’daki görüntülerine de yer verildi.

  • Türkiye’den Çin’e yük taşıyan ilk ihracat treni, İstanbul’dan uğurlanmasının ardından “Törenle uğurlandıktan sonra Halkalı garına döndü” denilerek hedef alınmıştı. Bunun üzerine TCDD’nin sosyal medya hesabından, trenin güncel konumuna dair paylaşımlar yapılmaya başlandı.
#İlk İhracat Treni
#Türkiye
#Çin
#Çin Treni Nerede?
#İhracat Treni Nerede?
#Kazakistan
#TCDD
#Halkalı
#İstanbul

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.