|

Bankacı olmak isteyene iyi haber

Bankacı olmak isteyenler için bir fırsat doğdu. Şekerbank pek çok şubeye personel alacak. Peki Şekerbank başvuru şartları nedir, Şekerbank'a başvuru nasıl yapılacak?

Yeni Şafak
09:49 - 19/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:55 - 19/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Şekerbank için İstanbul Avrupa yakasında, Tekirdağ, Iğdır, Adana'da personel alınacak.
Şekerbank için İstanbul Avrupa yakasında, Tekirdağ, Iğdır, Adana'da personel alınacak.

Şekerbank bir çok pozisyonda personel alım ilanı yayımladı. Şeker Bankasında işe başlamak ve bankacılık kariyerini bu bankada sürdürmek isteyenler için yeni açmış olduğu iş ilanlarına başvuru şartları neler?

ŞEKERBANK'A BAŞVURU ŞARTLARI

Şekerbank için İstanbul Avrupa yakasında, Tekirdağ, Iğdır, Adana'da personel alınacak. Bireysel bankacılık Müşteri Temsilcisi, mali tahlil Yönetmeni, İşletme Bankacılığı, Sistem Uzmanı, Eğitim Uzmanı Ticari bankacılık Müşteri Temsilcisi, Sistem operatör yardımcısı, işletme bankacılığı müşteri temsilcisi pozisyonlarında görev alacaklar. Başvuru şartlarında dört yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmaları esnek çalışma düzenine sahip olmaları, askerlik ile ilişiği olmamaları, tercihen deneyimli olmaları istenilmektedir.

ŞEKERBANK BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden alınmakta. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki linki tarayıcıdan açmaları ve kariyer ilan sitesine giriş yaparak başvuru şartlarını incelemeleri son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor. Başvurular 13 Nisan 2018 tarihinde sona erecek. Şu zamana kadar 500 kişi bankaya başvuruda bulundu.

#Şekerbank
#Personel
#Bankacı
#Eleman alımı
6 yıl önce