EDISYON:

Trump'tan 'Rusya'ya yaptırım' açıklaması

Yeni Şafak
11:223/02/2017, Cuma
G: 3/02/2017, Cuma
DHA
ABD Başkanı Donald Trump
ABD Başkanı Donald Trump

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'ya uygulanan yaptırım rejimlerinin hafifletilmesine ilişkin kararın alınmadığını belirtti. Trump, gazetecilerin yaptırımların hafifletilmesine ilişkin sorusuna "Ben hiçbir şeyi hafifletmedim" şeklinde cevap verdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'ya uygulanan yaptırım rejimlerinin hafifletilmesine ilişkin kararın alınmadığını bildirdi.



Trump, Harley-Davidson şirketinin temsilcileriyle görüşmesi sırasında gazetecilerin yaptırımlarla ilgili sorularına, "Ben hiçbir şeyi hafifletmedim" dedi.



Daha önce ABD Maliye Bakanlığı Yaptırım Departmanı, Amerikan hükümetinin Federal Güvenlik Servisine uygulanan yaptırım rejimini değiştirdiğine ilişkin Genel Lisans 1 adlı belgeyi yayınladı.



Lisansa göre, belirli istisnalar dışında daha önce ABD Başkanının 1 Nisan 2015 tarihindeki talimatıyla yasaklanan FSBnin katılımıyla yapılan tüm anlaşmalar ve eylemlere izin verildi.









#Donald Trump

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.