EDISYON:

Trump'ın eski doktoru itiraf etti: O raporu ben yazmadım

Yeni Şafak
14:252/05/2018, Çarşamba
G: 2/05/2018, Çarşamba
AA
ABD Başkanı Donald Trump
ABD Başkanı Donald Trump

ABD Başkanı Trump'ın eski doktoru Harold Bornstein, başkan adaylığı sırasında yazdığı sağlık raporunun Trump tarafından dikte ettirildiğini savundu. Beyaz Saray konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın eski doktoru Harold Bornstein, 2015 yılında hazırladığı sağlık raporunun, kendisine Trump tarafından
dikte ettirildiğini
iddia etti.

Bornstein, CNN'e yaptığı açıklamada, başkan adaylığı sırasında Trump için yazdığı sağlık raporu hakkında, "Tüm mektubu o (Trump) dikte ettirdi. Mektubu ben yazmadım." ifadesini kullandı.


Trump'ın seçim kampanyası sırasında yayınlanan raporda, ABD Başkanının fiziksel gücü ve dayanıklılığı "sıra dışı" olarak tanımlanıyor, Trump'ın "bugüne kadar başkanlığa seçilecek en sağlıklı birey olacağı" yorumu yer alıyordu.

Raporda ayrıca Trump'ın tansiyonu ve test sonuçlarının "şaşılacak derecede mükemmel" olduğu belirtiliyordu. Beyaz Saray, Bornstein'ın iddiası hakkında henüz açıklama yapmadı.

#Donald Trump
#Sağlık Raporu
#ABD

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.