EDISYON:

Katil İsrail kana doymuyor: Ez-Zeytun Mahallesi ve El-Aksa Üniversitesi yakınlarına düzenlenen hava saldırısında 68 kişi hayatını kaybetti

17:2231/12/2023, الأحد
G: 31/12/2023, الأحد
AA
İşgalci İsrail saldırılarını sürdürüyor.
İşgalci İsrail saldırılarını sürdürüyor.

Filistin haber ajansı WAFA: İsrail uçaklarının, Gazze kentindeki Ez-Zeytun Mahallesi ve El-Aksa Üniversitesi yakınlarına düzenlediği hava saldırısında en az 68 kişi hayatını kaybetti.

İsrail uçaklarının Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentinde 2 ayrı noktaya düzenlediği hava saldırılarında en az 68 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail savaş uçaklarının Gazze kentinin orta kesimindeki Ez-Zeytun Mahallesi'ne yönelik saldırısında 48 Filistinli hayatını kaybetti, onlarcası yaralandı.

El-Aksa Üniversitesi yakınlarına düzenlenen diğer bir saldırıda ise 20 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığının son verilerine göre, İsrail'in saldırılarında şu ana kadar en az 9 bini çocuk, 6 bin 450'si kadın olmak üzere, 21 bin 822 Filistinli katledildi, 56 bin 451'i de yaralandı.

#Gazze
#Filistin
#İsrail
#Ez-Zeytun Mahallesi
#El-Aksa Üniversitesi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.