|

Cuma Mesajları 2023: En yeni, en güzel ve resimli cuma mesajları

Cuma mesajları, Müslümanların bayramı olarak kabul edilen Cuma günleri sevdiklerinin, eşinin, dostunun ve akrabalarının bu özel gününü kutlamak için araştırılıyor. Cuma gününün Müslümanlar için büyük bir önemi vardır. Cuma günü, İslam dini takvimine göre haftanın altıncı günüdür ve İslam toplumunda Bayram olarak kabul edilir. Hakkında birçok hadis bulunan bu günün cuma adını alması bilhassa toplantı günü olmasından kaynaklanmaktadır. Bu kapsamda sevdiklerinize, ailenize ve dostunuza atabileceğiniz resimli, anlamlı, hadisli, kısa, uzun, en yeni ve en güzel cuma mesajlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

10:17 - 21/07/2023 Cuma
Güncelleme: 11:22 - 21/07/2023 Cuma
Yeni Şafak
En güzel, resimli, anlamlı, hadisli, kısa ve yeni cuma mesajları
En güzel, resimli, anlamlı, hadisli, kısa ve yeni cuma mesajları

İslam aleminde her hafta büyük bir heyecan ve huzurla karşılanan Cuma günleri bir bayram olarak kabul ediliyor. Bu önemli günde birçok Müslüman vatandaş uzaktan yakında akrabalarının, sevdiklerinin, arkadaşlarının ve kardeşlerinin Cuma gününü resimli, hayırlı, hadisli, ayetli ve en güzel, Cuma mesajlarıyla kutlamak istiyor. 2023 güncel en yeni ve resimli cuma mesajlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2023 CUMA MESAJLARI

RESİMLİ CUMA MESAJLARI

EN YENİ CUMA MESAJLARI

> Mübarek Muharrem Ayı'nın ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.

> Muharrem Ayı’nın tüm insanlık için birlik ve beraberliği arttırmasını, tüm insanlığa merhamet, huzur ve hoşgörü getirmesini diliyorum.

> Tüm İslam Aleminin Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mübarek Olsun

> Ramazan orucundan sonra en faziletli oruç, Muharrem ayında tutulan aşure orucudur.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

> Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

> Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar

> Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun…

> Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar…

> Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

> Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

> Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

UZUN CUMA MESAJLARI

> Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

> Allah’ım musibetin yaşandığı bu günlerde tüm insanlara şifa ve sabır ihsan eyle. Bizleri yeniden Cuma saflarında bir araya getirmeyi nasip eyle. Tüm İslam alemine hayırlı cumalar.

> Cumanız mübarek olsun. Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

HADİSLİ VE AYETLİ CUMA MESAJLARI

> Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. ' (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Selamlar.

> O Rab ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli ürünler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah'a şirk koşmayın. (Bakara -22.)"

> "Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. " (Zariyat ~58,59)

> "Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür..." (M1976 Müslim, Cum’a, 17) Cumamız mübarek olsun!

> Allah'ım Sen affedicisin, affı seversin, beni de affeyle (Hadis-i Şerif)

> "Ey Allah’ım! Ey Rabbimiz! Bize dünyada iyilik, güzellik ve nimet ver, ahirette de iyilik, güzellik ve nimet ver ve bizi ateş azabından koru." (Buhârî, "De’avat", 55) Hayırlı cumalar.

KISA CUMA MESAJLARI

> Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

> Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar...

> Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

> Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

> Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun...

> Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar…

> Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam.

> Bu Cuma gününün feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.


#cuma mesajları
#resimli cuma mesajları
#en güzel cuma mesajları
#cuma namazı
9 ay önce