|

Askerlik sınıflandırma ne zaman belli olur 2024? MSB son dakika duyuru sayfası...

"Askerlik sınıflandırma ne zaman belli olur 2024?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Bedelli askerlik yerlerinin açıklanmasına kısa bir süre kala gözler e-Devlet ekranına çevrildi. Bedelli askerlik hizmetinden yararlanmak üzere başvuran ve ödemesini tamamlayan yükümlüler, MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafınan belirtilen tarihte askerlik yerleri bilgini öğrenebilecekler. Peki, Askerlik sınıflandırma ne zaman belli olur 2024? Askerlik yerleri nereden, nasıl öğrenilir? MSB son dakika duyuru sayfası...

13:19 - 24/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Askerlik sınıflandırma ne zaman belli olur?
Askerlik sınıflandırma ne zaman belli olur?

"Askerlik sınıflandırma ne zaman belli olur 2024? Askerlik yerleri nereden, nasıl öğrenilir?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. Bedelli askerlik yerlerinin açıklanmasına kısa bir süre kala gözler e-Devlet ekranına çevrildi. Bedelli askerlik hizmetinden yararlanmak üzere başvuran ve ödemesini tamamlayan yükümlüler, MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafınan belirtilen tarihte askerlik yerleri bilgini öğrenebilecekler. Peki, Askerlik sınıflandırma ne zaman belli olur 2024? Askerlik yerleri nereden, nasıl öğrenilir? MSB son dakika duyuru sayfası...

2024 yılında bedelli askerlik statüsünde silahaltına alınacak yükümlülerin sınıflandırma sonuçları 25 Ocak 2024 tarihinde e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden duyurulacak.

ASKERLİK YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?


www.turkiye.gov.tr sayfasındaki ''Kurumlar'' başlığı altında yer alan Milli Savunma Bakanlığı “Er Sınıflandırma, Yedek Astsubay, Yedek Subay ve bedelli sınıflandırma Sonucunu Sorgulama” hizmetlerinden askerlik bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Sayfanın üst bölümünde yer alan "Hizmet Adı" kutucuğuna "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" ya da "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" ifadesini yazdıktan sonra, karşınıza çıkan linke tıklayın.


"Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu" ya da "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" butonuna tıkladıktan sonra askerlik yerleri bilgisini öğrenebilirsiniz.

#bedellik askerlik yerleri
#askerlik yerleri
#MSB
4 ay önce