|

Angelino kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sarı-kırmızılılar Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyen Angelino için RB Leipzig ile masaya oturarak anlaşma sağladı. Bugün saat 15.00’te İstanbul’a gelmesi beklenen İspanyol sol bek Angelino’nun kaç yaşında olduğu ve hangi takımlarda oynadığı ise Galatasaraylı taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Peki Angelino kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar.

14:17 - 12/07/2023 Wednesday
Yeni Şafak
Angelino kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Angelino kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’da bu sezon kiralık olarak forma giyen Angelino ile anlaşmaya vardı. Peki Angelino kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte soruların yanıtları.

ANGELİNO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Angelino, İspanyol bir futbolcudur. Tam adı José Ángel Esmorís Tasende'dir. 4 Ocak 1997 doğumludur.

26 yaşındaki Angelino, futbol kariyerine İspanya'nın Deportivo La Coruna takımında başladı. Daha sonra Manchester City'ye transfer oldu ancak burada sınırlı forma şansı buldu. Manchester City'deki sürecinden sonra Angelino, Hollanda'nın NAC Breda ve PSV Eindhoven takımlarında kiralık olarak forma giydi.

2019-2020 sezonunda Angelino, PSV Eindhoven'da başarılı bir performans sergiledi ve RB Leipzig'e transfer oldu. Leipzig'de de etkili bir performans gösteren Angelino, 2021 yılında Leipzig ile sözleşmesini uzattı.

Başarılı oyuncu bu sezon Hoffenheim’da kiralık olarak forma giydi. Hoffenheim’da 35 maça çıkan oyuncu 1 gol 12 asist kaydetti.




#Hoffenheim
#Angelino
#RB Leipzig
#PSV Eindhoven
10 months ago