|

Amasya'da fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı

Amasya'da fırtına etkisini gösterdi. Fırtınaya dışarda yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı, bazı iş yeri ve otomobillerde hasar meydana geldi. Kentin yüksek kesimlerinde gece saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor. İşte Amasya 'da 5 - 10 - 15 günlük hava durumu Meteoroloji bilgileri.

15:31 - 28/03/2023 Salı
Güncelleme: 15:32 - 28/03/2023 Salı
Yeni Şafak
Amasya hava durumu
Amasya hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Amasya'da fırtına etkisini gösterdi. Öğle saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına, bir büfenin önündeki dolabı arabanın üzerine devirdi. İlerleyen saatlerde fırtınanın yerini sağanağa bırakması öngörülüyor. Kentin yüksek kesimlerinde gece saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.

Amasya’da kuvvetli fırtına etkili oldu

Amasya’da kuvvetli fırtınadan dolayı bir büfenin önündeki dolab arabanın üzerine devrildi.

Meteorolojinin yaptığı uyarının ardından Amasya'da öğle saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına bir büfenin önündeki dolabı arabanın üzerine devirdi. Vatandaşlardan Serkan Atıcı, "Bir ara çok kuvvetli rüzgar esti, korktuk. Toz dumana karıştı. Daha sonra baktık içecek dolabı gidiyor tutmaya çalıştık ama arabanın üzerine devrildi." dedi. Suluova ilçesinde de fırtına çatıları uçurdu, maddi hasara neden oldu.




#Amasya
#Amasya hava durumu
#meteoroloji
1 yıl önce