|
Denizli-Çetin ikilisi

Bu sezon farklı bir Fenerbahçe izleyeceğiz İnşallah. Mustafa Denizli gibi tecrübeli bir hocayı, Oğuz Çetin gibi camiadan gelen ve geçmişte Fenerbahçe''ye büyük hizmetleri dokunan birini yardımcı antrenör olarak getirmesi Fenerbahçe Yönetimi''nin artısıdır.

Bilindiği gibi Sarı-Lacivertli kulüp, önceki gün ve dün yerli ve yabancı birkaç futbolcuyu renklerine kattı. Moldovan''la devam etme kararı aldı. Fener''de transfer harekatı devam ediyor. Umarım, geçen sezon iyi kullanılamayan Moldovan''ın bu kez kıymeti bilinir. Ancak bu futbolcunun yanına uzun boylu etkili bir forvet şart.

Geçen sezon Fenerbahçe''nin elinde Murat Yakın, Dimas gibi kaliteli futbolcular da vardı. Takımdaki sistem kargaşası ve bir sezonda 3 hoca değiştirme gibi düşülen girdap Sarı-Lacivertli takımı her hafta biraz daha yarıştan koparmıştı.

Dereağzı''nda ve havaalanında yaşanan tatsızlıklar henüz unutulmadı. Fenerbahçe taraftarı 5 yıldır şampiyonluk sevinci yaşamadı. Bunun için sabırsız. Fakat şimdi yepyeni bir teknik heyet ve takviye edilmiş, yenilenmiş bir Fenerbahçe var. Mustafa Denizli''nin Milli Takım''daki başarısını biliyoruz ancak, elinde sihirli deyneğin olmadığı da kesin. Denizli-Çetin ikilisine güvenip, sabretmesini bileceğiz.

Fenerbahçe Yönetimi de bu ikiliye güvenecek ve kesinlikle onların görevlerine karışmayacak. Kısacası yönetim, takımın her türlü ihtiyacını karşılayacak ve Fenerbahçe de eskiden olduğu gibi başarıdan başarıya koşacak.

Bu bizim temennimiz. Sarı-Lacivertli yönetime, teknik heyete ve taraftara her zamankinden daha büyük görev düşüyor. En önemlisi iyi günde de, kötü günde de takıma sahip çıkmak ve geçmişte yaşanan tatsızlıkları unutmak.

Birlik olursa, Denizli-Çetin ikilisi iyi anlaşırsa, bundan Fenerbahçe karşı çıkacaktır. Sanırım arzu edilen Fenerbahçe geliyor. Şimdiden ligi heyecanla bekliyorum.

24 yıl önce
Denizli-Çetin ikilisi
Yettiniz ulan!...
10'suz olmuyor
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı