EDISYON:

Galatasaray 'S.O.S.' veriyor

03:0028/08/2024, Wednesday
G: 2/09/2024, Monday
Selman Ağrıkan

Galatasaray'ın geçen sezonki en önemli maçı Molde'ydi. Sarı-kırmızılılar, Norveç ekibini zor da olsa saf dışı bırakarak adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırmıştı. Devler Ligi'nde grubunu üçüncü tamamlayan ve ardından yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, toplamda yaklaşık 30 milyon euroluk bir geliri kasasına koymuştu. Galatasaray, bu sezon ise aynı senaryoyu gerçekleştiremedi. Sarı-kırmızılı temsilcimiz, hayati öneme sahip bir maçta 'köy takımı' diye dalga geçilen ve kendisinden üç katı daha

Galatasaray'ın geçen sezonki en önemli maçı Molde'ydi. Sarı-kırmızılılar, Norveç ekibini zor da olsa saf dışı bırakarak adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırmıştı. Devler Ligi'nde grubunu üçüncü tamamlayan ve ardından yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, toplamda yaklaşık 30 milyon euroluk bir geliri kasasına koymuştu. Galatasaray, bu sezon ise aynı senaryoyu gerçekleştiremedi. Sarı-kırmızılı temsilcimiz, hayati öneme sahip bir maçta 'köy takımı' diye dalga geçilen ve kendisinden üç katı daha düşük değere sahip bir ekibe boyun eğerek Şampiyonlar Ligi defterini kapattı.


Young Boys maçlarında görüldü ki, yıldız isimlerin sahadaki varlığı tek başına yetmiyor. İsviçre ekibi gibi, ortaya mücadele koymak ve sisteminizin olması gerekiyor. Okan Hoca, ilk maçtan hiç dersler çıkarmamış. Rakibin yüksek toplarına ve hızlı oyuncularına önlem almamış. Bu da turun kaybedilmesine neden oldu.


Şampiyon kadronu koruyup üzerine 27 milyon euro vererek transferler yapmışsın ancak takımın performansı yukarı çıkacakken; aşağıya, hatta dibe inmiş. Muslera gibi bir oyuncunun gole sevinen rakibine tekme sallayarak kırmızı kart görmesi de Florya'da işlerin iyiye gitmediğinin göstergesi. Galatasaray'ın acilen toparlanması gerekiyor. Yoksa bu gidişat sadece Şampiyonlar Ligi'nin değil sezonun da kaybedilmesine neden olacak.






#Galatasaray
#Young Boys
#Şampiyonlar Ligi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.