Baharın müjdecisi: "Zeytinyağlı çağla"

Baharla birlikte sevinç getiren "çağla", rendelenmiş limon kabuğu aroması ve taze otlarla harmanlanınca tadına doyamayacaksınız. Hem cildi güzelleştiren hem de birçok hastalıklara karşı şifa kaynağı olan "çağla"nın zeytinyağlı yemeği nasıl yapılır? Çağlanın faydaları nelerdir? İşte, zeytinyağlı çağla tarifi, malzemeleri, pişirme süresi ve yapılışı.

Zeytinyağlı çağla nasıl yapılır?

Mutfağında yeni bir tat yeni bir lezzet isteyenlere "zeytinyağlı çağla tarifi"ni sizler için hazırladık. Peki, zeytinyağlı çağla nasıl yapılır? İşte, baharın lezzeti zeytinyağlı çağla tarifi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/05/20/03/50/resized_c33a1-d223e314c88eb833bce07be2d9e6dbe4e25d8dfa.jpg

ZEYTİNYAĞLI ÇAĞLA TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

ZEYTİNYAĞLI ÇAĞLA NASIL YAPILIR?

ZETİNYAĞLI ÇAĞLA PİŞİRME SÜRESİ: KAÇ DAKİKADA PİŞER?

Zeytinyağlı çağla tarifini hazırlama süresi 5 dakika, pişirme süresi 35 dakikadır.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/05/20/03/51/resized_5275f-513908d6zeytinyac49flc4b1c3a7ac49fla4.crdownload

ÇAĞLANIN FAYDALARI

ÖZGÜN
Kabak sote tarifi: kabak sote malzemeleri, pişirme süresi ve yapılışı

ÖZGÜN
Bahar sofralarınızda: Çiriş çorbası

ÖZGÜN
Makarna hamuruyla yapılan İtalyan lezzet: "Lazanya"