İhtiyaç sahipleri İDDEF ile seviniyor

İDDEF, salgın sürecinde ‘Birlikte Başaracak, Yardımlaşarak Aşacağız’ sloganıyla başlattığı yardım çalışmasıyla bugüne kadar 8 bin 200 ihtiyaç sahibi aileye gıda ve hijyen paketi desteği verdi.

Haber Merkezi
İDDEF yardıma ihtiyacı ailelere destek olmaya devam ediyor.

İDDEF, koronavirüs salgını nedeniyle zor durumda kalan gerçek ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve hijyen paketi ulaştırıyor. İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ‘Birlikte Başaracak, Yardımlaşarak Aşacağız’ sloganıyla başlattığı yardım çalışmasıyla bu güne kadar 8 bin 200 gerçek ihtiyaç sahibi aileye ulaşarak, gıda ve hijyen paketi teslim etti.

İDDEF’ten yapılan açıklamada; “Ülkemize ekonomik ve sosyal olarak da olumsuz etkileri olan koronavirüs musibetiyle mücadele kapsamında ‘Birlikte Başaracak, Yardımlaşarak Aşacağız’ sloganıyla yurt içinde yardım seferberliği başlattık. Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle hazırlamış olduğumuz temel gıda malzemelerinden oluşan gıda kolisi ile hijyen paketlerini 10 bin ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştırmak hedefiyle çıktığımız yolda bu güne kadar 8 bin 200 ailenin kapısını çaldık ” denildi.

YARDIM GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDİYOR

KORONAVİRÜS
İDDEF’ten koronavirüs ile mücadeleye tam destek