Kılıçdaroğlu'na AK Parti flamaları ile karşılama: CHP'li görevliler görmemesi için büyük çaba harcadı

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği kentte seçim otobüsüyle ilerlediği sırada AK Parti destekçileri tarafından karşılandı. Vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'nun geçtiği yolda AK Parti flamaları ile beklerken CHP'li görevliler, otobüsün önünü afişlerle kapatarak Kılıçdaroğlu'nun bu manzarayı görmemesi için büyük çaba harcadı.

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret ettiği kentte AK Parti flamaları karşılandı.

Adaylığını ilan etmesinin ardından HDP'nin açık desteğini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinglerine devam ediyor. HDP flamaları altında Öcalan lehine sloganların atıldığı meydanlarda konuşan Kılıçdaroğlu büyük tepki topluyor.

Kılıçdaroğlu'na beklemediği karşılama

Kılıçdaroğlu mitinglerde terör yandaşlarıyla buluştuğu için eleştirilirken ziyaret ettiği bir kentte beklemediği bir manzara ile karşılaştı. Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüyle ilerlediği sırada AK Parti destekçileri tarafından karşılandı.

CHP'liler Kılıçdaroğlu görmesin diye büyük çaba harcadı

Vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'nun geçtiği yolda AK Parti flamaları ile beklerken CHP'li görevliler, otobüsün önünü afişlerle kapatarak Kılıçdaroğlu'nun bu manzarayı görmemesi için büyük çaba harcadı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Your browser doesn't support HTML5 video.

GÜNDEM
Kirli ittifak artık gizlenmiyor: Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde HDP flamaları açıldı

GÜNDEM
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde skandal görüntüler: 'Dişe diş kana kan' diyerek teröristbaşı Öcalan lehine sloganlar attılar

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu HDP ile kolkola miting yaparken Akşener PKK'nın silahlı örgüt olduğunu söyledi