CHP yandaşı Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na: Aynı hataları yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz

Seçimlerde aldığı yenilgi sonrası koltuğunu bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na parti tabanından gelen tepkiler dinmiyor. CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal, CHP liderinin aynı hataları yaparak farklı sonuçlar elde etmeyi amaçladığını söyleyip, "Kılıçdaroğlu'nun anlamadığı şu; Altılı masanın altısıyla olmuyor. Erdoğan ne diyor? 'Altılı değil on altılı masa kursan yine kazanamazsın'. Doğru söylüyor." ifadelerini kullandı.

CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal

Girdiği 12'nci seçimde de boynu bükük ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti tabanından gelen 'istifa' çağrılarına kulak tıkadı. CHP lideri, parti MYK'sını yenileyerek "Koltuğu bırakmıyorum" mesajı verdi. CHP'deki iç karışıklık, genel başkan aday olacağı konuşulan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarıyla daha da alevlendi. Geride kalan gün kamera karşısına geçen İmamoğlu, "Topyekün değişim" vurgusu yaparak Kılıçdaroğlu'na 'görevi bırak' çağrısı yaptı.

CHP yandaşı Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na: Aynı hataları yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz

Tek adamlığını günden güne pekiştiren Kılıçdaroğlu'na parti tabanından gelen tepkiler dinmiyor. CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal, CHP liderinin aynı hataları yaparak farklı sonuçlar elde etmeyi amaçladığını söyleyip, "Kılıçdaroğlu'nun anlamadığı şu; Altılı masanın altısıyla olmuyor. Erdoğan ne diyor? 'Altılı değil on altılı masa kursan yine kazanamazsın'. Doğru söylüyor." ifadelerini kullandı.

Your browser doesn't support HTML5 video.

"O masa bana göre dağıldı"

Portakal açıklamasında şunları söyledi:

"Kemal Kılıçdaroğlu'nun anlamadığı şu, 6'lı masanın 6'sıyla olmuyor. Dünkü söz çok enteresan bir sözdü. İster istemez iktidar partisine Erdoğan'a gollük bir pas denir ya, gollük pas attı. 16 masayla da otururum diyor gerekirse böyle bir sözü var. Bu gitmiyor işte, bu bir başarı getirmiyor. Aynı hataları yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz. O masa bana göre dağıldı. Partilerin kendi yörüngesine de girmesi gerekiyor. "

GÜNDEM
CHP yandaşı Fatih Portakal'dan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a: Palavra satıyorsun yalan söylüyorsun

GÜNDEM
Yandaş Fatih Portakal zehir zemberek sözlerle Kılıçdaroğlu’na yüklendi: Emekli ol

GÜNDEM
Fatih Portakal Millet İttifakı liderlerini topa tuttu: O altı kişinin çıkıp kameralar önünde hesap vermesi gerekiyor

GÜNDEM
CHP yandaşları birbirine düştü: Merdan Yanardağ'dan Fatih Portakal'a 'Benim hakkımda konuşurken ağzını çalkala' salvosu