Pegasus'tan Trabzon kazasına ilişkin açıklama

Pegasus Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağı Trabzon'da pistten çıktı. Konuya ilişkin şirketten yapılan açıklamada, uçaktaki mürettebat dahil 168 kişinin tahliye edildiği, can kaybı veya yaralanma bulunmadığı bildirildi.

Haber Merkezi AA
Pegasus Havayolları'nın Ankara-Trabzon seferini yapan uçağı, Trabzon Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı.

Pegasus Hava Yolları, Ankara-Trabzon uçağının dün akşam Trabzon Havalimanı'na iniş yaptığı sırada pistten çıktığı bilgisini doğruladı.

  • Pegasus'dan yapılan açıklamada, "Pegasus Hava Yolları'na ait PC8622 nolu Boeing 737-800 tipi TC-CPF tescilli Ankara-Trabzon uçağının, dün akşam Trabzon Havalimanı'na iniş yaptığı sırada pistten çıktığı bilgisini doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Uçağımızdaki 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi tahliye edilmiştir. Herhangi bir can kaybı veya yaralanma bulunmamaktadır" bilgisi verildi.

Trabzon'da pisten çıkan uçak havadan görüntülendi

Trabzon Havalimanı'nda uçak pistten çıktı

FOTOĞRAF 13
Trabzon'daki korkutan kaza havadan görüntülendi
Pegasus Hava Yolları'na ait PC8622 nolu Boeing 737-800 tipi TC-CPF tescilli Ankara-Trabzon uçağı dün akşam Trabzon Havalimanı'na iniş yaptığı sırada pistten çıktı. Uçaktaki 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi uçaktan tahliye edilirken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Uçağın pistten çıktığı alan ve uçak ise sabahın ilk ışıklarıyla drone ile görüntülendi. Öte yandan bölgeye Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait taş kamyonları ile çakıl taşı getirilerek çamurlu sahaya çakıl serildiği de gözlendi.