20 Ekim İstanbul'da trafiğe kapalı olan yollar listesi valilik tarafından açıklandı

Tour de France, L'etape By Tour de France Uluslararası Bisiklet Yarışı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. Yıl Dönümü Ekinlikleri kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar İstanbul Valiliği tarafından açıklandı. Peki 20 Ekim Pazar günü İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak, alternatif güzergahlar nereler? İstanbul'da trafiğe kapalı olan yollar listesi.

İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak, alternatif güzergahlar nereler?

20 Ekim 2024 Pazar günü İstanbul'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı provaları ve Tour de France, L'etape By Tour de France Uluslararası Bisiklet Yarışı nedeniyle birçok yol trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği, bu yollar ve alternatif güzergahlar hakkında açıklama yaptı. Peki, 20 Ekim Pazar günü İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak, alternatif güzergahlar nereler? İşte detaylar.

20 EKİM PAZAR GÜNÜ İSTANBUL’DA BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK!

06:00-14:00 SAATLERİ ARASINDA KAPANACAK YOLLAR

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

08:00’DEN PROGRAM BİTİMİNE KADAR KAPANACAK YOLLAR

Yarış için saat 08.00'den program bitimine kadar kapanacak yollar ise şöyle;

ALTERNATİF YOLLAR

Buna karşılık, TEM Otoyolu Güney'den gelen akım Maslak Yan Yoldan TEM Kuzey ve Büyükdere Caddesi istikametine verilecek.

Güney Etiler katılıma gelen akım Etiler içinden Büyükdere Caddesi'ne yönlendirilecek.

TEM Kuzey Kavacık ayrımlarına gelen akım TEM Kuzey transitten köprü istikametine yönlendirilecek.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR LİSTESİ

Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl Dönümü Ekinlikleri kapsamında, Fatih İlçesi Vatan Caddesi'nde, 20 Ekim 2024 prova günü ve 29 Ekim 2024 tören günü saat 06:00 itibarıyla program bitimine kadar Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) ile buna çıkan tüm yollar uygun noktalardan trafiğe kapatılacak.

19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 22.00'den itibaren 20 Ekim Pazar günü yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Prova Programı sona erene kadar Adnan Menderes Bulvarı ile Adnan Menderes Bulvarı Yanyollar üzerinde park halinde bulunan araçlar kaldırılacak. Vatandaşlar, Turgut Özal Bulvarı (Millet Caddesi) ve Fevzipaşa Caddesi'ni alternatif olarak kullanabilecek.