Huawei MateBook X Pro Türkiye’de satışa çıkıyor

Huawei, Matebook X Pro adını verdiği yeni dizüstü bilgisayarını Türkiye pazarına sunuyor. Yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayar, mobil zekayı tam kapasite kullanıma sokarken, kullanıcılarına Huawei Share ile mobil cihazlarını uyumlu kullanma imkanı sağlıyor.

Abdülkadir Önder
Huawei MateBook X Pro

Çinli teknoloji üretecisi Huawei, yeni nesil dizüstü bilgisayarı MateBook X Pro'yu Türkiye pazarına sokuyor. Dış cephesi CNC ile işlenmiş metalik bir gövdeye sahip Yeni Huawei MateBook X Pro; sadece 14,6 mm kalınlığında ve 1,33 kg ağırlığında olup, hareketliliğe ve üretkenliğe değer veren her profesyonel için kullanışlı bir cihaz.

Ayrıca Huawei, kullanıcılara cihazlarıyla arayüz oluşturmak için yeni ve daha sezgisel bir yol sağlayan 10 noktalı çoklu dokunma ve parmak hareketleri ekran görüntüsü özelliğini de sunmuş.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/07/17/04/14/resized_8daa5-ca680a17143711laptopsreviewreviewhuaweimatebookxproreviewimage1fck1qxzqrjjpg.webp

Huawei Çoklu Ekran İş Birliği

Çoklu Ekran İş Birliği (Multi-screen Collaboration), yalnızca dizüstü bilgisayar ile akıllı telefon arasında dosya aktarımını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda dizüstü bilgisayar ile akıllı telefon arasında sorunsuz bir iş birliği yapılmasını da sağlıyor. Huawei, üçlü işleme yeteneği ve MateBook'un temel sistem yeteneklerini geliştirerek, Windows ve Android sistemlerinin arasındaki engelleri ortadan kaldırarak sorunsuz bir şekilde bağlanmayı tam anlamıyla kullanıcılara sundu.

TEKNOLOJİ
Lenovo ThinkStation P620’yi tanıttı