Renault Austral anahtar teslim liste fiyatı (Techno-Esprit Alpine)

Renault Austral fiyat listesi, 2023 Ağustos ayı itibari ile Renault sıfır araç fiyatları güncellendi. Renault Austral modelin motor seçenekleri, donanım seviyeleri ve opsiyonel ekstralarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Austral, iki hibrit aktarma organıyla sunuluyor: elektrik motorlu 1.2L turboşarjlı 3 silindirli motor ve elektrik motorlu 1.3L turboşarjlı 4 silindirli motor. İşte, Renault Austral 2023 fiyat listesi.

Renault Austral Fiyat Listesi 2023 güncel

Renault Austral, ilk olarak 2023'te piyasaya sürülen yeni bir orta boy SUV. Renault Kadjar'ın halefi ve Renault-Nissan-Mitsubishi CMF-C platformuna dayanıyor. Austral, iki hibrit aktarma organıyla sunuluyor: elektrik motorlu 1.2L turboşarjlı 3 silindirli motor ve elektrik motorlu 1.3L turboşarjlı 4 silindirli motor.

Renault Austral özellikleri neler?

Austral üç donanım seviyesinde mevcuttur: Equilibre, Techno ve Esprit Alpine. Equilibre donanımı, 17 inç alaşım jantlar, LED farlar, 7 inç dijital gösterge paneli ve 9 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi özelliklerle standart olarak gelir. Techno donanım, 18 inç alaşım jantlar, panoramik açılır tavan, 12,3 inç dijital gösterge paneli ve 10,2 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi özellikler ekler. Esprit Alpine kaplama, 20 inç alaşım jantlar, daha sportif tasarım ve daha gelişmiş bir süspansiyon sistemi gibi özellikler ekler. Türkiye'de Renault Austral, Techno Esprit Alpine adlı tek bir donanım seviyesinde mevcuttur.

İşte Renault Austral'ın temel özelliklerinden bazıları:

Uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı ve kör nokta izleme gibi gelişmiş güvenlik özellikleri

Renault Anahtar Teslim Liste Fiyatı

Opsiyonlar: Techno

Techno esprit alpine

ÖZGÜN
Renault'un yeni model yollara çıkıyor! Austral E-Tech teknik özellikleri

ÖZGÜN
2. el scooter fiyatları

ÖZGÜN
Renault Megane fiyatı ne kadar?