Realme cep telefon fiyatı, özellikleri

Realme, Çin merkezli bir akıllı telefon üreticisidir. Marka, 4 Mayıs 2018'de, daha önce Oppo Electronics'in Başkan Yardımcısı olan Sky Li tarafından Oppo'nun alt markası olarak kuruldu. Realme 9 Pro, Realme GT Neo 3, Realme GT 2 Pro, Realme C33, Realme Buds Air 3 gibi modelleri vardır. İşte Realme cep telefon fiyatı.

Realme fiyatı ve özellikleri

Realme, Türkiye'de 2020 yılından beri faaliyet göstermektedir. Marka, Türkiye'de akıllı telefonları, akıllı saatleri ve kulaklıklarını satışa sunmaktadır.

Realme, uygun fiyatlı akıllı telefonları ile kısa sürede dünya çapında popülerlik kazandı. Marka, 2022 yılında dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon üreticisi oldu.

Realme, akıllı telefonlarının yanı sıra akıllı saatler, kulaklık ve diğer teknolojik ürünler de üretmektedir.

Realme'nin öne çıkan özellikleri:

Uygun fiyatlı akıllı telefonlar

Yüksek performans

Uzun pil ömrü

İyi kameralar

Geniş ürün yelpazesi

Realme'nin en popüler modelleri

Realme 9 Pro+: Bu telefon, güçlü bir MediaTek Dimensity 920 işlemci, 6.43 inç AMOLED ekran, 50 MP ana kamera ve 65W hızlı şarj ile donatılmıştır.

Realme GT Neo 3: Bu telefon, güçlü bir MediaTek Dimensity 8100 işlemci, 6.7 inç AMOLED ekran, 50 MP ana kamera ve 150W hızlı şarj ile donatılmıştır.

Realme GT 2 Pro: Bu telefon, güçlü bir Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 6.7 inç AMOLED ekran, 50 MP ana kamera ve 65W hızlı şarj ile donatılmıştır.

Realme C33: Bu telefon, güçlü bir Unisoc T616 işlemci, 6.6 inç HD+ LCD ekran, 50 MP ana kamera ve 5000 mAh pil ile donatılmıştır.

Realme Buds Air 3: Bu kulaklık, aktif gürültü engelleme, 10 saatlik pil ömrü ve şarj kutusu ile donatılmıştır.

Realme telefon fiyatları

ÖZGÜN
Vergisiz Xiaomi telefon fiyatı

ÖZGÜN
General Mobile telefon fiyatı

ÖZGÜN
Fiyatlar yarı yarıya düşüyor! Vergili-vergisiz Samsung telefon fiyatları

ÖZGÜN
Vergisiz telefon ve bilgisayar kaç para olacak? İşte marka marka vergisiz telefon fiyatları