45 yaş üstü aşıya koştu

Koronavirüsle mücadele kapsamında 45 yaş ve üzeri vatandaşlar için aşılama sürecine başlandı. Sağlık kuruluşlarına akın eden vatandaşlar, aşılarını oldu. 46 yaşındaki Tümay Hazneci Öner, “Başka çözümü yok bu işin, aşı olmamız gerekiyor” dedi.

Randevularını alarak sağlık kuruluşlarına giden vatandaşlar aşılarını oldu.

Türkiye genelinde sağlık kuruluşları, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında 45 yaş ve üzeri vatandaşlar için aşılama sürecine başladı. Randevularını alarak sağlık kuruluşlarına giden vatandaşlar, hastaneler ve aile sağlığı merkezlerinde, aşılarını oldu. Bu kapsamda aşı randevusu alarak İstanbul’daki Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’ne gelen 45 yaş ve üzeri vatandaşlara ilk doz aşıları uygulandı. Aşılama öncesi personel tarafından, vatandaşlara bilgilendirme yapıldı.

KORONAVİRÜS
Bakan Koca duyurdu: Aşı programına yeni meslek grupları dahil edildi

ÇOK YOĞUN TALEP VAR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Aşılama programında yeni bir safhaya geçiyoruz” sözleriyle duyurduğu yeni süreç başladı; aşılama listesine kuaför, kafe çalışanları ve avukatlar da eklendi. Bakan Fahrettin Koca, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda aşılama sırası gelen yeni meslek gruplarını açıkladı.

KORONAVİRÜS
Sağlıkçıya üçüncü doz