Kanada 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Kanada'da Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 2. tur oy verme işlemleri bitti. Türkiye, cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turuna kilitlendi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2. turunda Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak. Kanada'da 2. tur için oy verme işlemleri sona erdi. Peki, Kanada 2023 seçim sonuçları, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları belli oldu mu? Kanada eyaletleri oy oranlarına ilişkin detaylar haberimizde.

Kanada seçim sonuçları

Kanada Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları bugün belli oluyor. Yurt dışında 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oy verme işlemi sona erdi. Kanada 2. tur seçim sonuçları ve Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları yenisafak.com'da.

KANADA BİRLEŞİK DEVLETLERİ 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI 2023

YSK yayın yasağını kaldırmasıyla birlikte Kanada Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları yenisafak.com'da olacak.

CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI

KANADA 1. TUR SEÇİM SONUÇLARI 2023

Türkiye'de 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde Kanada'da oy verme işlemi gerçekleşti. Kanada 14 Mayıs seçim sonuçları şöyle sonuçlandı:

24 HAZİRAN 2018 KANADA SEÇİM SONUÇLARI

Recep Tayyip Erdoğan %25,5
Muharrem İnce %53,2
Selahattin Demirtaş %17

KANADA'DA KAÇ SEÇMEN VAR?

Kanada'da 40 bin 418 seçmen var.

ÖZGÜN
Kanada seçim sonuçları 2023

ÖZGÜN
28 Mayıs seçim yasakları neler?

ÖZGÜN
28 Mayıs seçim günü düğün yapılır mı?