Ünlü oyuncu Çukur'un kadrosuna katıldı

Ay Yapım imzalı 'Çukur' dizisi, izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü isimlerin yer aldığı Çukur'un kadrosuna bir oyuncu daha katıldı. Alperen Duymaz, önümüzdeki sezon diziye dahil olarak 'Sena' karakterinin ağabeyi rolünde izleyici ile buluşacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Çukur'un başrollerinde Erkan Koçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli gibi oyuncular var.

Ay Yapım’ın Show TV için çektiği 'Çukur' dizisi izleyici tarafından merakla takip ediliyor. Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ekibine ilerleyen bölümlerde yeni bir oyuncu katılacak.

'Bodrum Masalı' dizisiyle tanınan Alperen Duymaz, 'Çukur' dizisinin ekibine dahil oldu. Geçen yıl Ay Yapım’la el sıkışan Duymaz, önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanan 'Çukur'da Sena rolüne hayat veren Dilan Çiçek Deniz’in ağabeyini oynayacak. Alperen Duymaz, 'Çukur'da polis rolünü canlandıracak. Oyuncunun geçen yaz Konya’da çektiği 'Direniş Karatay' filmi ise 9 Mart’ta gösterime girecek.

Çukur dizisinin 'Mihriban' sahnesinde inanılmaz çekim hatası
Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'daki bir çekim hatası dikkatli gözlerden kaçmadı. Mihriban sahnesinde gerçekleşen hatada aynadaki yansımada Yamaç'ın içeride oturmasına rağmen dışarıda ve ayaktaymış gibi gözükmesi diziyi takip edenlerin gözünden kaçmadı.

Mehmetçik Kutül Amare 4. bölüm fragmanı

Hamdi Alkan'dan ünlü oyuncuya şok sözler: Seni piyasadan silerim

Arif V 216 toplamda ne kadar izlendi?