Mehmet Akif Alakurt'tan şaşırtan paylaşım

Bir dönem ekrana gelen Adanalı dizisinin başrol oyuncusu Mehmet Akif Alakurt, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla oynadığı rolden dolayı pişmanlığını şu sözlerle dile getirdi: Bu fotoğraf benden Adanalı gibi saçma sapan bir diziyi seyreden kitleye gelsin

Haber Merkezi Yeni Şafak
Dizinin başrol oyuncularından biri olan Mehmet Akif Alakurt, dizide rol almaktan pişman olduğuna dikkat çekti.

'Adanalı' dizisi bir dönem birçok izleyici tarafından ilgiyle takip edildi. Başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Oktay Kaynarca ve Selin Demiratar'ın yer aldığı dizi bir dönem reyting rekorları kırdı.

Dizinin başrol oyuncularından biri olan Mehmet Akif Alakurt, dizide rol almaktan pişman olduğuna dikkat çekti. Alakurt, 'Adanalı' dizisinden pişmanlık duyduğunu belirten bir Instagram postu paylaştı.

"Bu fotoğraf benden Adanalı gibi saçma sapan bir diziyi seyreden kitleye gelsin" yazan Mehmet Akif Alakurt, bir anda sosyal medyanın gündemine düştü.

Adanalı ile Maraz Ali'nin düellosu başlıyor

Sosyal medyanın yeni gözdesi: Adanalı kebapçı Ali Baba
Nusret'e meydan okuyan Adanalı kebap ustası Ali Baba sosyal medyada yayınlanan görüntüleriyle büyük ilgi çekiyor. "Nusret benim yaptığım salatayı yapamaz, benim gibi kebap pişiremez, hele benim söylediğim türküleri hiç söyleyemez.O ancak 500 liraya kebap satar." diyen Ali Baba bir kebabı 13 liraya satıyor ve garibanın kebapçısı olduğunu söylüyor.