Canan Karatay: Meyve suyunun alkolden farkı yok

Prof. Dr. Canan Karatay, kanser etkisi yapan besinler hakkında açıklamalarda bulundu. Meyve suyunun alkolden bir farkı olmadığını belirten Prof. Dr. Karatay, karaciğeri de yağlandırıcı etkisi olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
Prof. Dr. Canan Karatay, doğal beslenmenin faydalarından bahsetti.

Prof.Dr. Canan Karatay Gaziosmanpaşa'da düzenlenen bir seminerde yaptığı açıklamalar ile yine tüm dikkatleri üstüne çekti. Kanser etkisi yapan ürünler hakkında açıklamalarda bulunan Karatay besinlerle ilgili doğru bilinen yanlışlar hakkında da çeşitli bilgiler verdi.

Bal karaciğeri yağlandırıyor

Ekmek ve şekerin zehir olduğunu her konuşmasında dile getiren Karatay, günlük iki dilim buğday ekmeği tüketmenin şekerden çok daha zararlı olduğunu sözlerine ekledi. Canan Karatay'ın açıklamalarına göre buğdayın insülin etkisi yaptığını ve bu durum da kansere davetiye çıkarttığı tespit edildi.

Doğal zeytinyağı ve tereyağı tüketilmesini öneren Prof.Dr. Canan Karatay, margarin içinde yer alan Omega 3 katkısının ise doğru olmadığını dile getirdi. Trans yağların inflamasyona neden olduğunu belirten Karatay, işlem görmemiş zeytinyağı ve tereyağı tüketimi ile inflamasyonun düşeceğini sözlerine ekledi.

Meyve suyu alkolle aynı değerde

HAYAT
Ücretsiz tedaviye inanmadı parayı bırakıp kaçtı

HAYAT
Nobel Ödüllü Aziz Sancar kansere savaş açtı

HAYAT
Doğumun belirtileri nelerdir?