Babası tarafından asit saldırısına uğradı nedeni ise tüyler ürpertiyor

Babası tarafından asit saldırısına uğradı, annesiyse yine babası tarafından korkunç bir şekilde öldürüldü. Bu vahşi saldırının nedeni ise genç kadının 'kız' olarak dünyaya gelmesiydi. Asit saldırısına maruz kalan kadınlar için bir vakıf kuran genç kadın şimdilerde ilham kaynağı oluyor.

Yeni Şafak
Anmol Rodrigous, yaşadıklarından güç alarak ayakta durmaya çalışıyor.

Babasının annesini acımasızca öldürmesinden sonra korkunç bir şekilde asit saldırısına maruz kalan 23 yaşındaki Anmol Rodrigous, yaşadıklarından güç alarak ayakta durmaya çalışıyor.

İki aylıkken gözü dönmüş babası tarafından vahşice öldürülmeye çalışılan Anmol şimdilerde fiziksel ve duygusal acılarını yenmekle kalmadı, aynı zamanda onun gibi birçok kadına ilham kaynağı oldu.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/01/04/11/42/resized_ab0e0-8fba5990640xauto.jpg

Yüzünü gördüklerinde korkuyorlardı

Hindistan'ın Mumbai şehrinde yaşayan Anmol, kendisini dünyanın en mutlu kızı ilan eden bir moda tutkunu. Asit saldırısına maruz kalan kadınlar için bir vakıf kuran genç kadın şöyle konuşuyor:

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/01/04/11/42/resized_d0839-bdbf5792640xauto1.jpg

Her şeye rağmen güvenle yürüyor

Cater News'in haberine göre, üniversiteyi iki yıl önce bitiren Anmol, onun gibi kadınlara yönelik iş olanakları sağlamak için kadın liderler ve politikacılarla temasa geçti. Bir vakıf kuran ve kadınlara rehberlik yapan genç kadın, kadınları rehabilite etmeyi ve tekrar hayata kazandırmayı amaçlıyor. Anmol, asit saldırısına uğrayan kadınlara seslenerek konuşmalarına şöyle devam etti:

HAYAT
1 yıldır kayıp olan kızı dolaptan çıktı

HAYAT
5 günlük mutluluk: Tekrar yoğun bakıma kaldırıldı

HAYAT
Murat Boz'a büyük şok: Çalışanları dava açtı