Arkadaşları şişko diye dalga geçti hayatı değişti

Van'da lise öğrencisi Yusuf Diyar Öngün (16), arkadaşları, kendisiyle 'şişko' diye dalga geçince kendi uyguladığı diyetle 6,5 ay gibi kısa bir sürede 53 kilo verdi. 123 kilodan 70 kiloya inen Öngün, kilolardan kurtulduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
Yusuf Diyar Öngün, uyguladığı diyet sayesinde 6,5 ay gibi kısa sürede 53 kilo verdi.

Merkez Tuşba ilçesi Altıntepe Mahallesi'nde oturan Özel Uğur Temel Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Yusuf Diyar Öngün, uyguladığı diyet sayesinde 6,5 ay gibi kısa sürede 53 kilo verdi. Tıbbi bir operasyon geçirmeden 123 kilodan 70 kiloya inen Öngün, fazla kilolardan kurtulduğu mutlu olduğunu söyledi.

İnternet üzerinden yiyeceklerin kalorilerini araştırıp diyet yapmaya başladığını ve bu sayede kilo verdiğini belirten Öngün, şöyle konuştu:

"Kiloluyken sınıftan çıkmaya utanırdım. Bir gün sınıfta askerlik anılarını sorduğum öğretmenim bana, 'Kilolu olduğun için sana çürük raporu verirler' deyince, sınıftaki arkadaşlar bana gülüp 'şişko' demeye başladı."

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/01/21/11/16/resized_2b2ce-96c050e05c457283ae298b4eaf4fefef.jpg

Bir haftada 10 kilo verdi

Arkadaşları selam bile vermiyordu

Daha önce kendisine selam vermeyen arkadaşlarının, kilo verdikten sonra kendisini arayıp özür dilediğini anlatan Öngün, "Arkadaşlarım bana yaklaşmaya çalışıyor. İnanmıyorlardı bu kadar kilo vereceğime. Kiloluyken benimle dalga geçenler, şimdi görüp utanıyor. Şu an sağlığım çok iyi. Çok mutluyum. Bundan sonra da bu kilomu hep korumaya çalışacağım" diye konuştu.

HAYAT
Damat adayı isyan etti: Türkiye'de şehit var neden göbek atıyorsunuz demek suç mu

HAYAT
Engin Altan Düzyatan: Amerika’ya çocuk orada doğsun diye gitmedim

HAYAT
Yatağın altından çıkan şoke etti

HAYAT
Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar'ın son hali şaşırttı