Yılmaz Özdil Bodrum'da yıkım kararı çıkan villasını gerekçe göstererek yazılarına ara verdiğini duyurdu

Bodrum'daki villasını kaçak eklemelerle iki kat büyüttüğü ve imar affından usulsüz bir şekilde yararlanmaya çalıştığı tespit edilen Sözcü Gazetesi yazarı Özdil yazılarına ara verdiğini ilan etti. Özdil, gerekçe olarak villasıyla ilgili gelişmeleri gösterdi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil.

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki deniz manzaralı villasıyla gündeme gelen Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, yazılarına bir süre ara verdi. Kararına gerekçe olarak 142 metrekareden kaçak yapılarla 310 metrekareye çıktığı tespit edilen villasıyla ilgili zor bir süreçten geçtiğini belirtti.

GÜNDEM
Firari Can Dündar'ın villası da kaçak çıktı: 188 metrekarelik kısmı hazineye aitmiş

Hem belediye hem tapudan yalanlandı

Villasıyla ilgili iddiaları önce reddeden, "Belediye tarafından gerçek ortaya çıkarılacaktır" diyen ancak hem belediye hem de tapu müdürlüğü tarafından yalanlanan Özdil, söz konusu aranın ne kadar süreceğiyle ilgili bir tarih vermezken özetle şu ifadeleri kullandı:

Baskıya yetiştirebilmem imkansız

"Orada (Bodrum'da) benim adıma uğraşan kötü gün dostlarımın, avukatlarımın hakkını ödeyemem, kendilerine yürekten teşekkür ederim.

Ama, sabahın köründen itibaren telefon üstüne telefon, Türkiye'nin dört bir yanından arayan soran derken, günlük yazıya odaklanıp baskıya yetiştirebilmem maalesef imkansız. Az biraz izin rica ediyorum."

GÜNDEM
Yılmaz Özdil'in villasındaki 'yıkım' sosyal medya kullanıcılarının diline düştü

GÜNDEM
Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in villasında sabah başlayan yıkım durduruldu

GÜNDEM
Yılmaz Özdil'in kaçak villası siteyi karıştırdı: Komşularının da evi mühürlendi

EKONOMİ
Tartışılan villa ile ilgili yeni gelişme: Villasını kaçak eklentilerle büyüten Özdil'e suç duyurusu

GÜNDEM
İlk kez görüntülendi: Yılmaz Özdil'in kaçak villasına mühür

GÜNDEM
Yılmaz Özdil'in kaçak villası için son gün 13 Mayıs

GÜNDEM
Ekipler incelemeyi tamamladı: Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villasını kaçak inşaatla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkardığı tespit edildi