Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu TVNET'e konuştu: Kimsenin şüphesi olmasın, buraları yeniden ihya edeceğiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Giresun'daki sel felaketi ile ilgili TVNET'e açıklama yaptı. Karaismailoğlu "Çalışan arkadaşlarımıza güç vermek için buradayız. İnşallah bu sorunların hepsi en kısa zamanda hallolacak. Ona kimsenin şüphesi olmasın. Buraları yeniden ihya edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu TVNET'e açıklama yaptı.

Metrekareye 137 kilogram yağışın düştüğü Giresun’un Dereli, Doğankent ve Yağlıdere ilçelerinde daha önce görülmemiş bir sel felaketi yaşandı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken bir çok bakan da bölgede incelemelerini sürdürüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Giresun'daki sel felaketi ile ilgili TVNET'e açıklama yaptı. Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Bazı yollarda köylerde heyelanlar var. Ana yollarda hiçbir sıkıntı yok. Servis yollarından bütün ulaşım sağlandı. Bir ihtiyaç olduğunda zaten helikopterle ulaşabiliyoruz bütün köylere. Bütün arkadaşlarımız arazide, inşallah o heyelanlar da kaldırılacak.

GÜNDEM
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TVNET'e açıkladı: Buraya gelen herkes 'Ben böyle bir şey görmedim' diyor

GÜNDEM
Giresun'u sel vurdu: Böylesi görülmedi

GÜNDEM
Selin sürüklediği ağaçlar deniz yüzeyini kapladı

EKONOMİ
Doğal gaz rezervi ilanları değiştirdi: Tuna-1 manzaralı satılık 4+1