Terör örgütü PKK üs bölgesine havan ile saldırdı: Dört Mehmetçik yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG'li teröristlerin Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde yer alan üs bölgelerine havanla saldırdığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildi. Belirlenen hedefler ise derhâl güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor." denildi.

PKK üs bölgelerine saldırdı: Mehmetçik misliyle karşılık verdi

Terör örgütü PKK/YPG'nin, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı üs bölgelerine düzenlediği saldırıda dört asker yaralandı. Yaralı askerler Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

"Misliyle karşılık verildi"

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildi. Belirlenen hedefler ise derhâl güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor." ifadeleri yer aldı.

Your browser doesn't support HTML5 video.

DÜNYA
Almanya'da PKK sempatizanları yürüyüş düzenledi: Teröristbaşı Cemil Bayık canlı yayında Öcalan'a özgürlük istedi
GÜNDEM
Bakan Akar'dan 'terörle mücadele' mesajı: Örgüte nefes aldırmak için içeriden ve dışarıdan çalışanlar var

SEÇİM
PKK’ya FETÖ’ye söz verdiler

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP ile terör örgütü PKK arasındaki ilişkiye dikkat çekti: PKK terör örgütünün parlamentodaki uzantıları ile beraber yürüyorlar