Temel Karamollaoğlu: Erbakan yaşasaydı CHP ile olurdu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı programda verdiği bir cevap dikkatlerden kaçmadı. "Necmettin Erbakan hayatta olsa CHP ile birlikte olur muydu" sorusuna 'Kesinlikle' yanıtını veren Karamollaoğlu, ''Bugün hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu. Bugün bizim güttüğümüz politikaları belki de çok ileri bir noktada gündeme getirirdi'' dedi.

Fatih Atik ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Fatih Atik'in soruları üzerine siyaset ve ekonomi gündemine yönelik dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.

"KESİNLİKLE CHP'YLE OLURDU"

Soruya net ifadelerle yanıt veren Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Bugün hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu. Bugün bizim güttüğümüz politikaları belki de çok ileri bir noktada gündeme getirirdi.

GÜNDEM
Temel Karamollaoğlu: Necmettin Erbakan hoca hayatta olsa tereddütsüz CHP ile birlikte olurdu

"HERKESLE BİR ARAYA GELEBİLECEK BİRİSİYDİ"

Erbakan hocamız bu noktalarda herkesle bir araya gelmekten çekinmez, nerelerde uzlaşılabilir bunun üzerinde dururdu. Her partinin de benimsediği temel fikirler vardır. Bu fikirlerin hepsi kabul edilemez diye bir şey yok..."

GÜNDEM
“Millet İttifakı’nda değiliz” diyen Temel Karamollaoğlu: Birlikteliğimize altılı ittifak diyebiliriz

FATİH ERBAKAN'A: ÇOCUKÇA TAVIR SERGİLİYOR

Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın 6 siyasi partinin genel başkanının bir araya geldiği toplantıyı hatırlatıp CHP dışındaki 5 partiye yaptığı çağrıyı da değerlendirdi.

GÜNDEM
Karamollaoğlu’ndan İBB’ye alınan terör örgütü üyelerine ilişkin açıklama: İnanmıyorum