Salgına karşı tek kozumuz aşı

Kabine toplantısı sonrasında koronavirüsle mücadelede aşının önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Salgınla mücadelede hala tek ve önemli kozumuz aşıdır. Okulların açıldığı iş yerlerinin üretime geçtiği bu dönemde vatandaşlarımızı bir kez daha aşılarını yapmaya davet ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki programının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Kabine Toplantısına katıldı. Toplantı sonrasında açıklama yapan Erdoğan, sel felaketinin yaralarının sarma çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydederek afette kaybolan 15 kişinin ise halen arandığını söyledi.

GÜNDEM
Yüz yüze eğitimde kararlıyız

345 MİLYON YARDIM TOPLANDI

GÜNDEM
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı: Masada yeni tedbirler var

BÜYÜMEDE HEDEF YÜZDE 9

“Geçen seneyi 93.3 milyar dolarla kapattığımız döviz rezervlerimiz, özellikle muhalefet burayı iyi dinlesin, 27 Ağustos itibarıyla 118 milyar doları aşmış durumda. Bu yılın ilk yarısında sağlanan istihdam artışı 1.5 milyonu aştı. İnşallah enflasyon meselesinin de üstesinden geleceğiz. Enflasyonun kalıcı olarak tek haneli rakamlara inmesini hedefliyoruz. Mali disiplinin sürdürülmesi olmazsa olmazlarımız arasındadır. Bir defa bunu herkes bilecek. Bu yılı yüzde 9 civarında bir büyüme ile kapatmayı hedefliyoruz. Ekonominin yüzde 5.3 büyümesini öngörüyoruz.”

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet bunu iyi dinlesin döviz rezervlerimiz 27 Ağustos itibarıyla 118 milyar doları aştı

KAMUYA TAŞIT FİLO YÖNETİMİ

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salgınla mücadelede hala tek ve en önemli kozumuz aşıdır

VATANDAŞLARA AŞI DAVETİ

Koronavirüsle mücadelede aşının önemine vurgu yapan Erdoğan, ifadelerini kullandı.

Pirinç alım fiyatı belli oldu