Park yeri kavgası: Ambulans şoförü bıçaklandı

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ambulans alanına park etmek isteyen bir kişi, ambulans şoförü tarafından uyarıldı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu ambulans şoförü bıçaklandı.

Haber Merkezi IHA
Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ambulans otoparkı

İstanbul Şişli’de ambulans yerine park eden kişiyi uyaran ambulans şoförü tartışma sonrasında bıçaklandı. Bıçaklanan ambulans şoförü Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.

Ambulans yerine aracını park etmek isteyen kişiyi uyardı

  • Akşam saatlerinde Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde meydana gelen olayda ambulans yerine aracını park eden bir kişi ambulans şoförü Serkan Taşdelen tarafından uyarıldı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu ambulans şoförü bıçaklandı

  • Uyarılan kişi Serkan Taşdelen ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taşdelen, kavga sırasında bıçakla aldığı darbelerle yaralandı. Yaralanan Taşdelen’e ilk müdahaleyi olay yerinde ekip arkadaşları yaptı. Daha sonra Taşdelen, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.

Taşdelen’in hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken hastanenin acil servisi kırmızı alanda tutulduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Başkaları dayanmasın

Ambulans şoförüne 'hızlı gittin' dayağı