MHP lideri Bahçeli: Cinsel taciz skandalına adı karışan HDP'li Tuma Çelik'in milletvekilliği düşürülmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kadın cinayetlerine sıfır tolerans göstermeliyiz. Ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesine dair kanunun eksiksiz ve tam uygulanması lazım" dedi. Bahçeli ayrıca adı cinsel taciz skandalına karışan HDP'li Tuma Çelik hakkında, "O alçağın vekilliği düşürülmeli, yargı önünde hesap vermeli" ifadelerini kullandı.

​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, tecavüz skandalıyla gündeme gelen HDP Milletvekili Tuma Çelik ile ilgili, "O alçağın vekilliği düşürülmeli, yargı önünde hesap vermeli" dedi. MHP lideri, Pınar Gültekin'in katledilmesine ilişkin ise "En ağır cezanın verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

GÜNDEM
HDP'nin tecavüzcü vekili Tuma Çelik sosyal medya hesaplarında kadın hakları naraları atmış

Pınar Gültekin cinayeti: "Yüreğimiz sızlıyor"

Bahçeli Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili olarak ise, ''Muğla’nın Ula İlçesinde yaşayan ve üniversite öğrencisi olan Pınar Gültekin’den beş gün haber alınamamıştı. Maalesef cansız bedeni bir ormanlık alanda bulunmuş.Üzüntümüz çok büyük. Yüreğim sızlıyor. Pınar evladımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailesine sabır ve başsağlığı temennilerimi iletiyorum. Kadınlara uzanan melamet elleri, melanet emelleri tüm gücümle lanetliyorum. Pınar evladımızın katilinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.'' dedi.

GÜNDEM
Pınar Gültekin'in katili evli ve bir kız çocuğu babası çıktı

GÜNDEM
Pınar Gültekin'in katili eski sevgilisi çıktı: Bağ evinde boğup, cesedini varille taşımış

GÜNDEM
Kahvesine ilaç atıp tecavüz etti: HDP'li vekilin tecavüz ettiği mağdur kadın yaşadıklarını anlattı

GÜNDEM
Tecavüzle suçlanan HDP'li vekil Tuma Çelik partiden ihraç edildi

GÜNDEM
HDP'de bir skandal daha: Mardin Milletvekili Tuma Çelik, nitelikli cinsel saldırı iddiası sonrası istifa etti

GÜNDEM
Cinsel saldırıyla suçlanan HDP'li vekil Tuma Çelik hakkında yeni karar: Dokunulmazlığının kaldırılması için görüşmeler başladı

Detaylar geliyor...