Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Teröristle el elesin yüzsüz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara’daki 13 şehitle ilgili “Bunun sorumlusu Cumhurbaşkanıdır” diyen Kılıçdaroğlu’na sert çıktı: Ya sen ne yüzsüzsün! Sende yüz var mı? Nasıl oluyor da 5-6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere, ‘bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır’ diyorsun? Terbiyesiz herif. Sana Milli Savunma Bakanımı, İçişleri Bakanımı gönderiyorum, seni bilgilendirsinler diye; sen bunlara layık değilsin. Senin bu yaklaşımlarınla bu ülkede biz terörizmle mücadeleyi durdurmayacağız. Sen teröristlerle el ele, kol kola Ankara’dan İstanbul’a yürüyebilirsin, ama biz teröristlere karşı Gara’da, Cudi’de, Tendürek’te, Bestler Dereler’de mücadelemizi sürdüreceğiz; sen de tribünlerden seyret.

Osman Özgan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, terör örgütünün mağarada katlettiği 13 şehitle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine sert sözlerle eleştirdi:

GÜNDEM
Gara şehidinin annesinden Kılıçdaroğlu'na: Hangi yüzle bizi arıyorsun

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/02/18/12/18/resized_746c7-e4b4b2fdkemal.jpg

SEN BUNLARA LAYIK DEĞİLSİN

Ya sen ne yüzsüzsün, sende yüz var mı? Sen nasıl oluyor da 5 yıldır 6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere ‘bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır’ diyorsun? Terbiyesiz herif. Sana Milli Savunma Bakanımı gönderiyorum, sana İçişleri Bakanımı gönderiyorum, seni bilgilendirsinler diye, sen bunlara layık değilsin. Utanmadan, sıkılmadan kalkıp Cumhurbaşkanına fatura kesmeye kalkıyorsun.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bilgilendirmeleri için bakanlarımızı gönderdim ama Kılıçdaroğlu buna layık değilsin

MÜCADELEYİ DURDURMAYACAĞIZ

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu millet sizden terör yandaşlığının hesabını soracak

ÜRKEK KORKAK BİR ADAMSIN

Biz bu yolda gecenin karanlığını dualarıyla aydınlatan pirifanilerimizin samimiyetiyle yürüyoruz. Biz bu yolda 15 Temmuz gecesi tanklara meydan okuyan kadınlarımızın dirayetiyle yürüyoruz. Sen 15 Temmuz gecesi tankların arasından korumalarla beraber Bakırköy Belediyesine giden ürkek, korkak bir adamsın. Evet gönüller yapmak, gönüller kazanmak gayesiyle çıktığımız bu kutlu yolda şehitlerimizden ilham alarak yürüyoruz ve yürüyeceğiz.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütüne kınama yapmaya dilleri varmayanları ibretle takip ediyoruz

ONURUMUZDAN TAVİZ VERMEDİK

GÜNDEM
Akar ve Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Gara ziyareti: Görüşme bir saat sürdü

BUNLAR BİZE TERÖRLE MÜCADELE DERSİ VEREMEZ

Bay Kemal şu teröristlere bir gün ‘terörist’ de. Diyebiliyor mu? Diyemez. Niye? Onlarla ortak. Diyemez ve demeyecek ama biz gümbür gümbür, üzerine üzerine gidiyor ve bunları çökertiyoruz ve çökerteceğiz. PKK’nın Suriye’ye uzantısını ‘Terör örgütü olarak görmüyorum’ diyenler, Bay Kemal ve yandaşlarıdır. Bunlar bize terörle mücadele dersi veremez. Masumların alçakça katledildiği 6-8 Ekim olaylarının faillerini yargıdan kaçırmak için Silivri önünde milletvekillerini ip gibi sıraya dizenler bize vicdandan söz demez.

Baş veririz baş eğmeyiz

Son terörist bitene kadar

Türkiye’de terör sorununu kökten çözene kadar mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayan Erdoğan, “Terörün başını ezene, bu ülkede terör sorununu kökten çözene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Sınırlarımız içinde ve dışında son teröristi de etkisiz hale getirene dek operasyonlarımızı devam ettireceğiz. Rabb’im bizlere daha nice seneler bu millete, ekranları başında bizi izleyen aziz milletimize hizmetkar olmayı nasip etsin diyorum. Son nefesimizi verene kadar Allah bizi ülkeye ve millete hizmet yolundan ayırmasın diye dua ediyorum” dedi.

Çiftçiye destek müjdesi

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/02/18/12/16/resized_8f10c-1b74e58e20210217_2_46919595_62610820.jpg