İzmir Valisi açıkladı: İzmir'de kamu çalışanları tam gün idari izinli

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yağışlar yer yer şiddetli olmak üzere yarın sabaha kadar devam edecek. Bu sebeple kamu çalışanlarının idari izni tüm güne uzatılmıştır" açıklamasında bulundu.

İzmir'de sağanak sel ve su baskınlarına neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İzmir ve çevresinde kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından gece saatlerinde başlayan sağanak yağış etkisini göstermeye devam ediyor. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, yaklaşık 8 saatte Şubat ayı yağış ortalamasının üzerinde yağış düştüğünü açıkladı.

Sağanak yağış sebebiyle İzmir’in ana arterleri tıkanırken alt geçitler ve bazı metro istasyonlarının girişlerinde biriken su sebebiyle hem vatandaşlar hem de araçlar geçiş yapmakta zorluk yaşadı. Kentte raylı sistemle yapılan ulaşımlar da aksadı. İzmir Banliyosu’nun (İZBAN) ve İzmir Tramvayı’nın seferlerinde gecikmeler yaşanıyor

GÜNDEM
İzmir'de sağanak, sel ve su baskınlarına neden oldu

Vali Köşger son olarak yaptığı açıklamada "Değerli İzmirliler, Öncelikle yaşanan afet dolayısıyla geçmiş olsun.Yağışlar yer yer şiddetli olmak üzere yarın sabaha kadar devam edecek.Trafik kısmen rahatlamakla birlikte açılamayan noktalar bulunmaktadır. Bu sebeple kamu çalışanlarının idari izni tüm güne uzatılmıştır." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
İzmir'de yağmur sonrası denizin rengi değişti

GÜNDEM
İzmir'de afet günü: Depremlerden sonra yağan yağmur sele dönüştü

GÜNDEM
İzmir'i sağanak vurdu: Evleri su bastı araçlar sular altında kaldı