İçişleri Bakanı Soylu'dan Kılıçdaroğlu’na ağır suçlama: 6’lı masanın bildirisini hangi elçi düzeltti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan, 6’lı masayla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. 6 partinin hazırladığı bildiriye son şeklinin bir elçilikte verildiğini gündeme getiren Soylu şu ifadeleri kullandı: “(Kılıçdaroğlu) Bildiriyi, hangi büyükelçiliğe düzeltmeye gönderdin, bunu açıkla. Kendilerine ve bu millete biraz saygıları varsa o masadaki diğer 5 kişi de Kılıçdaroğlu’na, bizden sonra bunu, hangi büyükelçiye gönderdin ve düzelttirdin, diye sorsunlar”.

Süleyman Soylu

Esenyurt İlçe Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen AK Parti Esenyurt İlçe Danışma Meclisi’nin toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6’lı masayı hatırlatarak şöyle konuştu:

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/03/28/11/21/resized_1b712-b502445dmuhalefetaltili01.jpg

ELİMİZE TARİHİ FIRSAT GEÇTİ

Türkiye’yi zillet altında bırakmak isteyenlerin etraftaki coğrafyayı kana bulamak isteyenler olduğuna işaret eden Soylu, “Bu ülkeyi şu 6’lı masanın birbirine benzemeyenlerine teslim etmek isteyenler, bu ülkenin değerlerini allak bullak etmek isteyenlerdir. Biz bu toprakların bütün zenginliklerine karşı bir sorumluluk sahibiyiz. Elimize tarihi bir fırsat geçmiştir, bu bir millet ve insanlık meselesidir. Bu fırsat bir daha belki de elimize geçmeyecektir. Erdoğan gibi liderler yüz yılda bir gelir. Karabağ, milletlerimizin böğrüne saplanmış hançerdi, onu oradan çıkarmaya kimse cesaret edemedi. Ancak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan zamanını kolladı ve o hançeri çıkardı” ifadelerine yer verdi.

Bu millet bizi bırakmaz

GÜNDEM
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Milletimden bir kişinin huzurunu bozan olursa hayatı dar ederim

GÜNDEM
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu patlayıcıyla yakalanan polisle ilgili bilinmeyenleri TVNET'te anlattı: Hedefi İstanbul'du