Her zaman hakikatleri savunacağız: Erdoğan’dan 1915 mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, “Ermeni soykırımı” iftirasına karşı atılacak adımları da ele aldı. Erdoğan, “soykırım yalanı”na ve siyasi hesaplarla bu iftiraya arka çıkanlara karşı hakikatleri savunmaya devam edeceklerini söyledi.

Erdoğan, Cumhuriyet’in 100. yılını, darbe anayasasıyla değil milletin kararıyla yeni ve sivil bir anayasa ile karşılamak istediklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Çankaya Köşkü’nde basına kapalı yapılan toplantı, 1 saat 20 dakika sürdü.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 yılda orman varlığımızı 23 milyon hektara çıkardık

YENİ ANAYASA MİLLETİN BEKLENTİSİ

Yeni ve sivil bir Anayasa’nın, milletin beklentisi ve ülkenin ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kurul üyeleri, yeni Anayasa’nın Türkiye’nin birliğini, gücünü, istikrarını, güvenliğini, kazanımlarını pekiştirecek bir çerçevede ve mümkün olan en geniş uzlaşı süreciyle hazırlanması üzerine görüşlerini dile getirdi.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kısa çalışma ödeneği uzatıldı

SOYKIRIM İFTİRASI KONUŞULDU

TÜRKİYE’NİN İLERLEYİŞİ DURDURULAMAYACAK

Milli iradeye sahip çıkarak, demokrasi karşıtı her türlü girişim ve söylemle kararlı şekilde mücadele edeceklerinin altını çizen Erdoğan, Türkiye’nin ilerleyişinin hiçbir şekilde durdurulamayacağını belirtti.

GÜNDEM
Eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Haşimi'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Takdir ve saygıyı hak ediyor

Gazi Meclis hep var olacak