Hataylı depremzedelerden CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tepki: Çadırımızı almaya çalıştılar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kırıkhan ilçesinde depremzede vatandaşlardan tepki geldi. Depremzedeler, “Kemal Bey gelmiş, konuşacak çadırı yok. Yağmurda sığındığımız çadırı elimizden almaya çalışıyorlar. Çadırlara uğramadılar, halk yağmurun altında kaldı. İhtiyaçlarımızı bile sormadılar” diyerek Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Kılıçdaroğlu’na, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Hatay’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu’na, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti. CHP liderinin uğradığı yerlerden biri de Kırıkhan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir çadır kent oldu. Burada yemekhane olarak kullanılan çadıra giren Kılıçdaroğlu, bir grup depremzede ile görüşürken, çok sayıda vatandaş da dışarıda yağmurun altında onu bekledi. Ana muhalefet partisi lideri içeridekilerle yaptığı yaklaşık 20 dakikalık görüşmenin ardından çadır kentten ayrıldı. Dışarıda, yağmurun altında bekleyen depremzedeler ise Kılıçdaroğlu’nun çadırlara uğramadığını ve ihtiyaçlarını sormadığını söyleyerek ona tepki gösterdi. Bir vatandaş da, Kılıçdaroğlu’nun konuşma yapması için yemekhane olarak kullanılan çadırın ellerinden alınmaya çalışıldığını öne sürdü.Öte yandan vatandaşlar, yaklaşık bir aydır şebeke suyunun verilmediğini, bu sebeple duş, çamaşır yıkama gibi imkanlardan faydalanamadıklarını söyleyerek, Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünü (Hatsu) ve CHP’li Büyükşehir Belediyesini eleştirdi.

“Kemal Bey gelmiş, konuşacak çadırı yok, yağmurda sığındığımız çadırı elimizden almaya çalışıyorlar”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşma yapması için depremzedelerin yağmurda sığındığı çadırın alınmak istendiğini söyleyen Sude Çalışkan isimli depremzede, dedi.

GÜNDEM
CHP lideri Kılıçdaroğlu’na Hatay’da depremzedelerden tepki

“Çadırlara uğramadılar, halk yağmurun altında kaldı”

Çadır kentte yaşayan bir başka depremzede olan Müzeyyen Koçak ise, ” diyerek Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu Hatay'da konuştu: Derece mi diyorlar şiddet mi bilmiyorum he büyüklük

GÜNDEM
"Şair galiba" sözleriyle başladığı konuşmasında Necip Fazıl'ın şiirini yanlış okudu

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu'ndan masaya alınmayan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'a ziyaret

GÜNDEM
HDP'li Ertuğrul Kürkçü'den Kılıçdaroğlu'na destek mesajı: Umuyorum ki partimiz destekleyecek

GÜNDEM
CHP yandaşı Enver Aysever'den Kılıçdaroğlu'na hadsiz çağrı: Diyanet'in kapısına kilit vuracaksın

GÜNDEM
İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesine onay

GÜNDEM
Karikatür: Kılıçdaroğlu’nun aklındaki Altılı Masa amblemi

GÜNDEM
FETÖ'cülerden Kılıçdaroğlu'na açık mektup: Hepimiz yanınızdayız