Fransız basınına konuşan CHP'li Kabaoğlu'dan HDP itirafı: Merkez parti olacak

Fransız basınına konuşan CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, HDP ile ortaklığa ilişkin itiraf niteliğinde açıklamalar yaptı. 'HDP ile müzakere olacak mı?' sorusuna 'Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak' şeklinde yanıt veren Kabaoğlu, HDP olmadan hiçbir şey yapamayacaklarını söyleyerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de bunun bilincinde olduğunu ifade etti.

CHP'li İbrahim Kaboğlu, HDP olmadan hiçbir şey yapamayacaklarını söyleyerek HDP merkez parti olacak açıklamasında bulundu.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Fransa merkezli Le Point'e demeç veren CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Millet İttifakı'nın HDP ile ortaklığa ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"HDP merkez parti olacak"

HDP ile müzakerelere ilişkin detaylar veren Kaboğlu, anayasa reformu sürecinde "HDP ile müzakere olacak mı?" sorusuna "Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak" şeklinde yanıt verdi.

"Akşener bile bunun bilincinde"

İttifakta HDP'nin 'önemli' bir parti olacağını söyleyen Kaboğlu, "Onlarla zaten önemli ilişkilerimiz var" dedi. Kaboğlu, "Meral Akşener bile bunun bilincinde" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Akşener'in HDP ile pazarlığı gizleme telaşı: Tüm itiraflara rağmen 'Kılıçdaroğlu'ndan talepleri yok' dedi

GÜNDEM
PKK’ya sustu FETÖ’yü partiye soktu: İYİ Parti’den yeni istifa

GÜNDEM
İttifak ortağı HDP ile ilişkisi sorulan Meral Akşener: PKK ile iş tutanın Allah belasını versin