FETÖ’nün yeğeni yakalandı:  Mahremleri yönetiyordu

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen yurt dışında yakalanıp Türkiye’ye getirildi. Hakkında “çocuğun cinsel istismarı” suçundan da soruşturma bulunan Gülen, örgütün mahrem yapılanması ile elebaşı Gülen arasında irtibatı sağlayan kişiydi. Pensilvanya’da Fetullah Gülen’in hemen yanı başındaki Cevdet Türkyolu’nun kayınbiraderi de olan Gülen, örgütün tüm üst düzey yöneticileriyle irtibatlı olduğu için kritik bilgilere sahip.

Selahaddin Gülen, Pensilvanya’da FETÖ elebaşının yanından ayrılmayan Cevdet Türkyolu’nun da kayınbiraderi.

ABDULLAH SARİCA

FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen, yurt dışında Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla yakalanıp Türkiye’ye getirildi. Hakkında “çocuğun cinsel istismarı” ve “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlarından Erzurum’da soruşturma başlatılan Gülen, örgüt elebaşının talimatı ve örgütün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurtdışına kaçmıştı. Firari Gülen için yakalama kararı çıkartıldı. Selahaddin Gülen’in saklandığı ülkenin tespit edilmesinin ardından operasyon için düğmeye basıldı.

GÜNDEM
PKK’nın canlı kalkan oyunu

TÜRKYOLU’NUN KAYINBİRADERİ

GÜNDEM
Maket uçak mercek altında: Teknolojik heyet araştıracak

Erdoğan’ın duyurduğu elebaşı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs’ta yaptığı açıklamada operasyonun sinyalini vermişti. “Yakında FETÖ takımından önemli bir ismi açıklayacağız. Şu an elimizde” diyen Erdoğan, “Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını yapacağız” şeklindeki sözleriyle, FETÖ elebaşlarından birinin daha yakalandığını duyurmuştu.