Fatih Erbakan'dan Karamollaoğlu'na tepki: Erbakan hocamız CHP'yle asla birlikte olmazdı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, SP Genel Başkanı Karamollaoğlu’nun merhum Başbakan Necmettin Erbakan için söylediği “Hayatta olsa CHP ile birlikte olurdu” sözlerine sert tepki gösterdi: Erbakan Hocamız 6 yaşında çocuklara Kur’an öğretmeyi çağ dışılık olarak niteleyen, ‘Ayasofya Camii müze olarak kalmalıydı’ diyen CHP’yle asla ama asla birlikte olmazdı.

Nur Banu Aras
Fatih Erbakan

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, SP Genel Başkanı Karamollaoğlu’nun merhum Başbakan Necmettin Erbakan için söylediği “Hayatta olsa CHP ile birlikte olurdu’ sözlerine sert tepki gösterdi. Fatih Erbakan, “Erbakan Hoca hayatta olsaydı çizgisinden ödün vermeden mücadelesine devam ederdi” dedi. Erbakan, CHP’nin önderliğinde toplanan 6 siyasi partinin sistem önerisinin de Türkiye’yi 90’lara götürdüğünü söyledi.

GÜNDEM
Temel Karamollaoğlu: Necmettin Erbakan hoca hayatta olsa tereddütsüz CHP ile birlikte olurdu

CHP’NİN SÖYLEDİKLERİ

6’LI ÖNERİ ÇİFT BAŞLILIK

6 muhalefet partisinin sistem önerisine değinen Fatih Erbakan, “Yeni sistem önerisi Türkiye’yi 90’ların, 2000’lerin Türkiye’sine geri götürmek manası taşımaktadır. Yürütme organını yeniden çift başlı hale getirmek ve ülkemizi gereksiz ve anlamsız bürokrasiye boğmak, belirsizliğe sürüklemek manasını taşımaktadır. Yeniden bir başbakan olsun, bir cumhurbaşkanı olsun. Yeniden çift başlı bir sistem olsun. Tekrardan 90’ların 2000’lerin Türkiye’sine dönmeye ne gerek var” dedi.

GÜNDEM
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan: Erbakan Hocamız asla ama asla CHP ile beraber olmazdı