Diyanet’ten 174 ülkeye Kudüs mektubu: Saldırılara karşı birlikte duralım

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş, İsrail zulmüne karşı 174 ülkenin Müslüman, Yahudi, Hristiyan liderleri ile temsilcilerine “Kudüs için birleşelim” mektubu gönderdi. Erbaş, mektubunda “İsrail, Kudüs üzerinden dünyayı savaşlara ve kargaşaya sürüklemek istiyor. Zulüm altında inleyen insanların haykırışlarına beraber çözüm olalım” çağrısı yaptı.

Yasemin Asan
Erbaş yazısında, İsrail’in masum sivillere yönelik keyfi olarak yaptığı saldırılarına karşı ortak hareket etme çağrısında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, işgalci İsrail’in sistematik olarak Filistin halkına yönelik yaptığı saldırılar ile Mescid’i Aksa’nın altının kazılması çalışmalarının son bulması için 174 ülkeden Müslüman, Yahudi, Hristiyan dini lider ve temsilciye mektup gönderdi. Erbaş, mektubunda İsrail’in dünyayı savaşa sürüklemek istediğini ve yaptıkları zulümlerin karşısında ortak tavır göstermeleri gerektiğini vurguladı. Erbaş yazısında, İsrail’in masum sivillere yönelik keyfi olarak yaptığı saldırılarına karşı ortak hareket etme çağrısında bulundu.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/06/25/04/48/resized_c8b96-e5ac218berbas1.jpg

DÜNYA
İşgalci İsrail güçleri Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 23 Filistinliyi gözaltına aldı

İBADET ÖZGÜRLÜĞÜ İHLAL EDİLİYOR

HAYAT
Türkiye'den Kudüs'e bir tır ilaç ve tıbbi malzeme yardımı

Erbaş, dedi. Erbaş, terör devleti İsrail’in Kudüs üzerinden dünyayı savaşlara ve kargaşaya sürüklemek istediğini ve bu yolda hiçbir şekilde hukuk, insaf, vicdan, demokrasi, insan hakları ve benzeri değerlerin hiçbirini umursamadığını söyledi.

DÜNYA
İşgalci İsrail güçleri yine Filistinlilere saldırdı

FARKLILIKLARIMIZ ENGEL OLMASIN

DÜNYA
İşgalci İsrail askerleri Batı Şeria'da 15 Filistinliyi gözaltına aldı