Demirtaş teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AİHM’in Demirtaş kararına ilişkin, “Selahattin Demirtaş teröristtir. AİHM’in aldığı karar boşluktadır” dedi. Çıplak arama iddialarını gündeme getiren HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na tepki gösteren Soylu, “İspatlamazsa şerefsizdir” dedi. PKK ile mücadeleye de değinen Soylu, 3251 personelle Yıldırım Bestler-17 operasyonunun başladığını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nda İl Emniyet Müdürleri ile değerlendirme toplantısına katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada, Van'da Asayiş Jandarma Bölge Komutanlığı koordinasyonunda JÖH, PÖH ve güvenlik korucularından oluşan 3 bin 251 personelle Yıldırım Besta-17 operasyonunun başlatıldığını duyurdu.

GÜNDEM
AİHM kararını tanımıyoruz: Milli vicdanda hükümsüzdür

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/12/25/01/05/resized_5f14a-d713a288pkkoperasyon01.jpg

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'in Demirtaş kararına tepki: Bu terör yanlısı karar bizi bağlamaz

GERGERLİOĞLU FETÖ'CÜ

Uşak'taki “çıplak arama” iddialarıyla ilgili tüm yalanlama ve kamera kayıtlarına rağmen ana muhalefet liderinin de bu yalanın arkasında durduğunu kaydeden Soylu, “Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ispatlamazsa namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir, alçaktır. Pensilvanya'dan peydahlandığı belli olan çıplak arama iftirasını atmak alçaklık ve namussuzluktur” dedi.

GÜNDEM
CHP'li Tanrıkulu: AİHM'nin Demirtaş ile ilgili kararı yerine getirilmek zorunda