CHP'nin Maltepe mitinginde büyük boşluklar: 250 bin kişinin sığacağı alan dolmadı

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe'de ortaklarıyla birlikte bir miting düzenledi. Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı sırada, 250 bin kişinin sığacağı büyüklükteki miting alanının dolmadığı ve arka kısımlarında büyük boşluklar olduğu havadan görüntülendi.

Yedili Masa'nın Maltepe mitinginde katılım az oldu

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin ortağı olduğu Yedili Masa cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterdi. Yedili Masa seçim çalışmaları doğrultusunda İstanbul Maltepe'de bir miting düzenledi.

CHP miting alanını dolduramadı

CHP’nin Bursa, İzmir, Yalova ve Kocaeli’nden otobüs kaldırdığı ve Yedili Masa'nın da yer aldığı Maltepe mitingine yeterli katılım sağlanamadı. Parti liderlerinin, İmamoğlu ve Yavaş'ın da konuşma yapacağı alan seçmenler tarafından doldurulamadı.

250 bin kişinin sığacağı alandaki boşluklar görüntülendi

Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı sırada 250 bin kişinin sığacağı büyüklükteki miting alanının dolmadığı ve arka kısımlarında büyük boşluklar olduğu havadan görüntülendi.

Your browser doesn't support HTML5 video.

GÜNDEM
Meral Akşener'den Maltepe mitinginde ittifakın küçük ortaklarına ağır gönderme: Abidik gubidiklerle başbakan olmak istemiyorum

GÜNDEM
CHP miting alanını dolduramadı: CHP yandaşı şarkıcı Mustafa Sandal AK Parti'nin miting fotoğraflarıyla kendisini avuttu

GÜNDEM
CHP'li Ekrem İmamoğlu: Seçimi ilk turda bitirmek farzdır

GÜNDEM
CHP’li belediyeler Kılıçdaroğlu'nun mitingi için seferber oldu: İzmit Belediye Başkanı katılım için toplu SMS attı