CHP'nin kesin ihraç istemiyle disipline sevk ettiği Tanju Özcan'dan Akşener'e tam destek

Seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapan ve önceki gün kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet İttifakı'nı zehir zemberek sözlerle eleştiren Meral Akşener'e destek verdi. Akşener'in açıklamalarında gerçek bir yurtsevere yakışan bir samimiyet, içtenlik ve öz eleştiri olduğunu söyleyen Özcan, "Ben bu konuşmadan sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun niye kazanamadığını çok daha iyi anladım." dedi.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdiği açıklamalarına destek verdi.

Partisinin 3. Olağan Kurultayı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'na yönelik çok sert ifadeler kullandı. Eski ortaklarını yerden yere vuran Akşener, "Biz çalışmamışız, onun için seçim kaybedilmiş. İnsafınız kurusun, anlıyorum korktunuz. Neymiş İstanbul HDP sayesinde kazanılmış. Haydi o zaman bundan sonra size hayatta başarılar." dedi.

CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na da tepki gösteren Akşener, CHP'den 15 milletvekili istemenin hayatının en büyük hatası olduğunu söyleyerek "Savaşmalıydık. Bileğimizin gücüyle o seçime girmeliydik. Savaşmadık. 15 milletvekili istedik bu bize kuyruk siyasetine mal oldu. Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum ama o 15 milletvekilinin bedelini bir türlü ödeyemedik. Ömer Seyfettin'in diyetine döndü bu iş" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Akşener Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi yerden yere vurdu: 15 milletvekili istemek hayatımın en büyük pişmanlığıdır

Akşener'in bu açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapan ve önceki gün kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir paylaşım yaptı.

"Kılıçdaroğlu’nun niye kazanamadığını çok daha iyi anladım"

Akşener'in açıklamalarına destek veren Özcan, şunları söyledi:

"Sayın Akşener’in bugünkü İYİ Parti kurultay konuşmasını çok dikkatli bir şekilde dinledim. Gerçek bir yurtsevere yakışan bir samimiyet, içtenlik ve öz eleştiri vardı.

Ben bu konuşmadan sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun niye kazanamadığını çok daha iyi anladım. Uğradığı tüm haksızlıklara rağmen kararlı bir şekilde yürüyen ve yeniden İYİ Parti Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Akşener'i kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim."

GÜNDEM
Tanju Özcan kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi

GÜNDEM
CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı adalet yürüyüşü: Partiden ihracı istenen Tanju Özcan Bolu'dan Ankara'ya yayan gidecek

GÜNDEM
'FETÖ'cüler partide cirit atıyor' diyen Tanju Özcan CHP'nin ipini pazara çıkardı: Yavaş Akşener'e siyasi bir kazık attı