CHP yandaşı İrfan Değirmenci ile Jahrein birbirine girdi: Hakaretler havada uçuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğiyle bilinen gazeteci ve sunucu İrfan Değirmenci, sosyal medyada Jahrein ismiyle tanınan Ahmet Sonuç'la Twitter'da atıştı. Jahrein, Akşener'in Altılı Masa'yı dağıtması sonrası "Tarih olacaksınız haydi uğurlar ola" diyen Değirmenci'ye, "Terbiyesiz herif. Bu ülkenin geleceği sizlerin mamanızdan ve koltuklarınızdan önemlidir hiç merak etmeyin" şeklinde yanıt verdi. İkili arasındaki atışmada Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yürüyüşüyle ilgili de dikkat çeken ifadeler yer aldı.

Jahrein - İrfan Değirmenci

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'ya yönelik zehir zemberek açıklamalar yaparak ittifaktan ayrıldığını duyurmasının siyasi gündemde etkileri sürüyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğiyle bilinen gazeteci ve sunucu İrfan Değirmenci, sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç (Jahrein), ile Twitter'da atıştı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılmasıyla ilgili "Tarih olacaksınız. Haydi uğurlar ola" diyen Değirmenci'ye Jahrein, "Terbiyesiz herif. Bu ülkenin geleceği sizlerin mamanızdan ve koltuklarınızdan önemlidir! Hiç merak etmeyin. Kimin ne olduğunu herkes biliyor" şeklinde yanıt verdi.

Atışmanın dozu daha da yükseldi ve Değirmenci Jahrein'e şu yanıtı verdi:

'80 yaşında kendini aday olarak dayatan...'

Jahrein'in yanıtı da sert oldu:

İrfan Değirmenci, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul yürüyüşünü hatırlatarak, dedi.

Sosyal medyada gündem olan sert tartışmada diyaloglar şöyle devam etti:

Jahrein, "Ya sen iğrenç bir insansın. AKP'li dayılardan hiçbir farkın yok. Maraton koşucularını cumhurbaşkanı yapalım o zaman. Hadi abi sen youtube'dan ağla iş versinler. Oh pardon. Verdiler zaten. CHP de maaşını ödüyor. Hadi uza."

Değirmenci, "Maaşımı reklam gelirleriyle televizyonun sahibi Cafer Mahiroğlu ödüyor. Vergisini de peşinen kesiyorlar. Hakaretlerini iade ederim hadsiz. Senin gibi ne idüğü belirsiz birini muhatap alanda kabahat. İkile."

Jahrein, "Faşizme karşı omuz omuza durduğu adamlar da madımak benzincisi, 2 akp artığı, 1 çocuk istismarını ağzına sakız etmiş bir densiz. Kolay gelsin İrfan. Bol şans."

DÜNYA
Yunan basını 'Erdoğan haklı çıktı' diyerek yazdı: Muhalefet çöküyor

GÜNDEM
CHP'li büyükşehir belediye başkanları Kılıçdaroğlu'yla görüştü: Akşener'e fotoğraflı gönderme

GÜNDEM
Araştırmacı ekonomist Timothy Ash: Erdoğan Türkiye’de yaşanan ‘saçmalıkların’ en büyük galibi olacak

GÜNDEM
Akşener İYİ Parti Genel Merkezi'nde: Belediye başkanlarıyla görüşecek

GÜNDEM
Ersin Çelik: Akşener Çiller'den başlayarak yola çıktığı tüm liderleri yolda bırakmış biridir

GÜNDEM
Meral Akşener’in sözlerine Türkiye Noterler Birliği’nden tepki: Mesleğin itibarını zedelemeyin