Cezaevlerini karıştırma planı var

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, cezaevlerinde FETÖ ve PKK’lıların eylem hazırlığında olduklarını açıkladı: Cezaevlerinde bazı terör örgütü mensuplarına eski ve yeni milletvekilleri tarafından büyük miktarda pullar gönderildiğini, bunların mektup kampanyalarının organize edilmesi için olduğunu ifade etmek isterim.

Mustafa Şentop

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, cezaevlerinde gerek FETÖ mensuplarının gerekse PKK terör örgütü mensuplarının zaman zaman bir takım eylem organizasyonları içinde olduğunu gördüklerini söyledi.

GÜNDEM
TBMM Başkanı Şentop: Henüz meclise fezleke gelmedi

EYLEM ORGANİZASYONU YAPIYORLAR

Şentop, cezaevlerinde gerek FETÖ mensuplarının gerekse PKK terör örgütü mensuplarının zaman zaman bir takım eylem organizasyonları içinde olduğunu gördüklerini ve bu konuda duyumlar aldıklarını dile getirdi. Belli konularda kamuoyu oluşturmak, birtakım yalanları, devlete iftiraları ortaya koyup bunları çoğaltarak mektuplarla farklı şekillerde kamuoyunun gündemine taşımak için bazı çalışmalar yapıldığını gördüklerini vurgulayan Şentop, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı milletvekillerinin bu terör örgütü tarafından hazırlandığı belli olan, içeriği iyi çalışılmış bazı mektupları Meclis gündemine soru önergesi veya başka şekilde taşıdıklarına ben de şahit oluyorum. Çünkü soru önergelerinin bizzat bu konularla ilgili olanlarını okuyorum.”

GÜNDEM
TBMM Başkanı Şentop'tan yeni anayasa açıklaması

MİLLETVEKİLLERİ GÖNDERİYOR