Bir gönderme de Lütfü Türkkan'dan geldi: Kötülüğün galip gelmesi için gereken tek şey İYİ’lerin hiçbir şey yapmamasıdır

Altılı Masa'nın geçtiğimiz gün gerçekleşen 12'nci toplantısında bir aday üzerinde uzlaşılamadı. Muhalefet partileri, pazartesi günü yeniden görüşmeye karar verdiklerini açıklarken, masadaki anlaşmazlığın Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmaması olduğu iddia edildi. İYİ Parti'de hareketli saatler yaşanırken Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, gönderme niteliğinde bir paylaşım yaptı. Türkkan paylaşımında, "Kötülüğün galip gelmesi için gereken tek şey İYİ’lerin hiçbir şey yapmamasıdır." ifadesine yer verdi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan

Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için geçtiğimiz gün 12'nci kez toplanan Altılı Masa, bir aday ismi açıklamadı. Muhalefet partileri, pazartesi günü yeniden görüşmeye karar verdiklerini açıkladı.

Masadaki anlaşmazlığın nedeninin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmaması olduğu öne sürüldü. Kulislerde çok sayıda iddia ortaya atılırken İYİ Partililerden bunu doğrulayan paylaşımlar geldi.

İYİ Partililerden peş peşe gönderme

İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda "Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik, güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız. Milletimiz ne derse o." ve "Millet beşten büyüktür." şeklinde ifadelere yer verdi. Dikbayır, gelen tepkilerden dakikalar sonra "Millet beşten büyüktür." paylaşımını kaldırdı.

Dikbayır'ın ardından İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da gönderme niteliğinde bir paylaşım yaptı. Türkkan, paylaşımında "Kötülüğün galip gelmesi için gereken tek şey İYİ’lerin hiçbir şey yapmamasıdır." ifadesine yer verdi.

GÜNDEM
İYİ Parti'de yarın yapılması planlanan GİK toplantısı bugün gerçekleşecek: Akşener'in açıklama yapması bekleniyor

GÜNDEM
CHP'li Ataman'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan İYİ Parti'lilere: Besle kargayı oysun gözünü

GÜNDEM
Akşener 5 saat süren toplantısının ardından 03.30'da genel merkez binasından ayrıldı